2008-03-26

Hemlisen är här!!!!!

Se så fina saker jag fått av min hemlis!!!!


Känns som om min hemlis verkligen ansträngt sig för att få till ett paket som jag skulle tycka om och hon har verkligen lyckats. Jag är ju som sagt ingen bad-människa så jag gissar att färgtemat på mitt paket är det som återknyter till temat. Jag är så glad att hon valt just denna färgställning för jag är just nu väldigt förtjust i turkost men har inte så mycket turkosa tyger hemma.

I paketet fanns följande:
- Turkos underbar velour, gissr på Hilco eftersom den är exakt lika som den stuv jag har därifrån. Helt perfekt för Anton behöver verkligen nya brallor i lite roligare färger.
- Ett mjuuukt retro tyg som jag tror ska få bli insida på en jacka, har en turkos manchester som skulle passa perfekt.
- En necessär som inte kunde komma mer passande för jag har nyss muttrat över att jag inte hittar mina, brukar alltid ha en i väskan med sånt där smått plock i.
- En mössa till Anton som jag tror är sydd i trikå från e-slöjd. Den sitter helt perfekt! Å passar perrans till hans vindstopper. Jag älskar mössor eftersom att A inte hade någon i dessa färger så var det en väldigt bra persent.
- Sybehör i form av fina små knappar och en dragkedja i smma härliga färger som tygerna.
- En choklad som är helt fantastiskt god!!!! Har hunnit smaka lite...
- En töja tillAnton som är batik-mönstrad på fram- och baksida och har matchande enfärgade ärmar och kantad med avvikande färg. Modellen ser ut att vara jätte fin, gillar tröjor med figurnära modeller till A.
- Å så en hel hög med fiiina scrap-papper från Basic Grey som faktiskt är de papper jag hittills gillar bäst. Härliga färger och mönster som man blir glad av att titta på. Det översta pappret på bilden är verkligen underbart fint!!!!

Tack min snälla hemlis, du har verkligen fått till ett paket som höll mig i smaken!!!!!
Nu måste jag klura lite på vem det kan vara, har faktiskt ingen aning.

Posted by Picasa

5 kommentarer:

 1. Åååh vilket fint paket, jag blir verkligen avundsjuk :) Så roligt med allt smått och gott!

  SvaraRadera
 2. Vilket jättehärligt paket! Underbara turkosa färger. Om Cecilia inte skrivit innan hade jag gissat på att det var från henne, med den turkosa velouren och allt...

  SvaraRadera
 3. Jag tänkte också gissa på Cecilia....kanske är hon ändå:)???? Tänkte på mössan och på velouren......../Lento

  SvaraRadera
 4. Superfint paket, härliga tyger och mössan och tröjan va jättefina. Vill gärna se en bild på Anton i tröjan :)

  SvaraRadera
 5. Vad glad jag blir att du gillade ditt paket!! Men jag är inte Cecilia ;-)

  Jag har kanske inte en av de mest välbesökta bloggarna, och inte den mest uppdaterade heller...men nån ledtråd finns allt i min blogg (en sida bakåt eller så).

  /Din hemliga vän

  SvaraRadera