2009-03-04

Ny modell på väska

När jag fick beställningen på denna väska trodde jag att det fina tyget skulle räcka utan vidare så jag tackade glatt ja. Under resans gång insåg jag att det var på håret att jag skulle få tyget att räcka ens till denna väska och allt verkade vara emot mig under sömnaden. Jag vet inte hur många gånger jag tänkte fel och gjorde saker krångligare än vad det behöver vara. Många gånger ville jag bara knöla ihop hela väskan i en låda och aldrig mer se på den....

Nåja, till sist blev det en skötväska som jag känner mig nöjd med och det hoppas jag att ägaren oxå blir. Inne i väskan finns två stora rymmliga fack med resår upptill, två stora fickor, två små fack för mobil eller liknande. Väskan är stadig och den har fått en ny lösning för bottenplatta. Jag har sågat ut en hård botten som ligger mellan foder och yttertyg men lämnat en öppning så att man kan ta ur den vid tvätt. På utsidan av väskan finns oxå ett litet fack. Den har två öglor upptill som förhoppningsvis kommer passa perfekt när man ska hänga väskan på vagnen. Den ska nämligen få äran att hänga på krokarna på en finfin äkta retro vagn.

Nu finns bara ytte-pytte bitar kvar av detta fina äppel-tyg... Tur att jag har samma mönster i grönt oxå :-)

25 kommentarer:

 1. Vilken fin! Ja, det är inte alltid som ens tygberäkning stämmer;) (syftar på mitt panikmail till dig ang. skillingaryd;) Men i slutänden brukar det ju ordna sig, och det gjorde det ju uppenbarligen:)

  SvaraRadera
 2. Å, vad snyggt! Och vad grymt avis jag blir på alla dina fina tyger!!!! :-)

  SvaraRadera
 3. Jättefin! Som vanligt!

  SvaraRadera
 4. Vilken superduperfin skötväska i underbart fint äppeltyg.

  SvaraRadera
 5. Grymmefin!
  Visst är det snopet när tyget inte räcker? Skönt att du lyckades få till det i alla fall.
  Nu får du mig att vilja sy väskor också! Det har jag på min "vill-också-kunn"-lista!

  SvaraRadera
 6. Jättefin! Förstår att du sörjer det fina tyget...

  SvaraRadera
 7. Den är helt underbar, vilket habegär som kom över mig! ;) Hur har du gjort stängningen med locket? Magnetlås? Jag sydde ju något liknande för ett tag sen, men kom inte på någon bra stängning, så locket bara hänger och slänger...

  SvaraRadera
 8. jättefin!
  det skulle vara kul att se den hängandes på vagnen! :)

  SvaraRadera
 9. Bild när den används kommer, tyvärr har den inte nått fram till sin ägare ännu... Posten kan göra mig vansinnig ibland!!!!

  KUL att ni gillar den :-)

  SvaraRadera
 10. Så fin! Brunt, gult och vitt är nog en oslagbar färgkombination.

  SvaraRadera
 11. Ser ut att ha blivit en riktigt snygg och bra väska trots turerna kring den!

  SvaraRadera
 12. Supersnygg!
  Såg att du sytt lite i klöver tyget, kul att du gillade det och att jag hade något som du ville ha, nu ska jag snart sätta saxen i det fina tyget jag bytte med dig och sy en härlig vårjacka till Madicken!

  SvaraRadera
 13. Så utrolig kul den ble!!!Herligt tyg:)

  SvaraRadera
 14. Jag är jätteimponerad!! Den är ju hur snygg som helst!! Vilken väskdrottning du är!!! :-) Undra just om jag vågar mig på lite väsksömnad själv nån gång????

  Förresten, apropå det som stickar min mamma väskor just nu. Hon undrar var man kan få tag på de där plupparna som man ibland har undertill. Vet du det???

  SvaraRadera
 15. Vart hittade du det fina tyget. Är väskan till salu? /Karolina

  SvaraRadera
 16. Åh, den är fantastisk! Sån vill jag också ha, min svarta babybjörn skötväska är skittrist i jämförelse.

  SvaraRadera
 17. Jag syr väskor på betsällning så denna är redan såld. Tyget är en del i ett byte och det är förre ägarens loppis-fynd.

  /florin

  SvaraRadera
 18. Den här är bara så fin. Du är ju helt grym på att sy väskor!

  SvaraRadera
 19. Vilket galet snyggt tyg! Me like!

  SvaraRadera