2009-03-08

Lila kaniner

Det här tyget har jag faktiskt fått en liten bit av och i veckan när jag insåg att vi skulle på kalas i fredags så kom det äntligen till användning. Det var Antons kusin som fyllde två och henns föräldrar är inet så mycket för äkta retro så då kändes detta tyg helt rätt. Hade en lila tunn trikå hemma så detta var lätt-sytt. Är dock inte riktigt nöjd med modellen på tunikan, den blev för vid i halsen. Som tur är gilldes kläderna av det lilla födelsdagsbarnet :-) Tightsen är sydda från mitt eget mönster som jag kåpade ihop nån gång när Anton var liten.

7 kommentarer:

 1. Gulligt! Bra att du hade lite fusk retro då till såna som inte är lika förtjusta i äkta som oss. Hur går det förresten med den nya pfaffen 4862? Jag går och funderar på den, fast jag behåller då min gamla overlock också. Annars blir det coverpro.

  SvaraRadera
 2. Så fint! Jag riktigt väntar på att "få" sy till någon liten flicka.

  SvaraRadera
 3. Jättefint! Jag gillar verkligen så där tokmatchat :)

  SvaraRadera
 4. Så sött! Jättesnyggt att matcha med vita muddar på tightsen!

  SvaraRadera
 5. Snyggt!! Fint med vita muddar till som matchning.
  Är det en Ottobretunika, den med kaffekannan, så har jag sytt samma en gång och också konstaterat att halsen är på tok för vid... Skönt att det funkade bra ändå.

  SvaraRadera
 6. Som mamma till liten 2:åring som numer är användare av fuskretro måste jag tacka än en gång för de fina kläderna! Pappan i famlijen kommer kanske så småningom acceptera äkta retro. Vi får hålla oss med fusk tillsvidare!

  SvaraRadera
 7. Gissar att det blev mycket uppskattat! Så fint!

  SvaraRadera