2009-12-12

Berså som amulett

Sambon har tillverkat lite nya porslinssmycken och min absoluta favorit är amuletterna han gjort av Stig Lindbergs Berså.
Amuletterna blir lite extra unika då de tillverkas av stämpeln som varit under tallrikarna, de är verkligen något extra. Jag har faktiskt norpat en till mig själv men det finns i alla fall två kvar om någon är intresserad av en egen amulett.

Julen närmar sig och för den som är sugen på att ge bort smycken av porslin i julklapp så har vi en hel del på lager. Det går jätte bra att komma till oss(i Alvik utanför Luleå) och kika men jag kommer även att lägga ut bilder på det som finns, förhoppningsvis under denna helg.

16 kommentarer:

 1. Jag är så nöjd med min. (Men har inte hunnit fota den till bloggen ännu, hoppas att jag ska få det till att bli såsmåningom)

  SvaraRadera
 2. Vad har ni för priser på porslins smyckena? Nu har ja äntligen fått tummen ur ;) Lite sent förstås... Har ni nåt kvar? Har det blivit nåt berså örhänge? Vi har en praktikant på jobbet som e från alvik... kanske kan be henne smyga förbi och hämta om det blir nåt :)

  SvaraRadera
 3. Hej Lina!

  Det var verkligen jätte fint! han e duktig.. din kära sambo!O du med såklart. Kram på dig

  SvaraRadera
 4. Åh,den var verkligen fin. Ska försöka få tummarna ur nån dag och titta igenom vad ni har för smycken.

  SvaraRadera
 5. Fint! Jag har två spisa ribb tallrikar som ramlat i golvet och gått sönder. Tänkte just att man faktiskt kan göra något fint av kraschade fintallrikar. :) Duktig man du har!

  SvaraRadera
 6. Himla läckert av kreativa familjen:) Tack för ditt långa svar, jättegulligt av dig.

  SvaraRadera
 7. Ojsan, jag var visst inloggad som Jonas. Det var jag som sa det där.

  SvaraRadera
 8. snyggt...bra ide att använda undersidan oxå :-)

  SvaraRadera
 9. hurhurhur? Hur beställer man och vad kostar ett sånt halsband. Har en svägerska som fyller 30 snart och älskar berså-serien!

  Hälsningar
  Sigrid

  SvaraRadera