2007-03-15

Unisex

Jag gillar den här modellen på skjorta/blus/tunika eller vad man nu vill kalla det för eftersom den passar både kille och tjej :-) Tycker jag i alla fall... Denna ska i alla fall få flytta till en kille :-)

6 kommentarer:

  1. Ooooh, I like! Både denna och föregående alster. Blir så glad när jag tittar in på din blogg och det finns något nytt. Lite vardagsinspiration är ju aldrig fel!

    SvaraRadera
  2. Å jag blir lika glad när jag kikar in hos dig :-) är däremot alldeles för dålig å att skriva kommentarer, ska bli skärpning på det!!!

    Florin

    SvaraRadera
  3. du hur gör du för att sätta snedslå i den nedre vinkeln på sprundet? Jag testade det för ett tag sen men det blev inte så värst bra. Använder du vanlig köpt snedslå eller är det nån tunnare variant? Försökte också stryka snedslån böjd men det blev inte heller särskilt bra. Hur gjorde du??

    SvaraRadera
  4. Jag klipper upp ett rakt jack i tyget. Syr efter ena långsidan av jacket och när jag kommer till slutet(vinkeln) så lyfter jag pressarfoten och viket ut hela sprundet så att det upplikppta jacket blir en enda lång remsa... Svårt att förklara med ord men jag vänder alltså aldrig på mitt arbete, syr aldrig ens en sväng utan allt sys bara raktt på... Ska fixa bilder så du ffår se, finns säkert fler som vill veta :-)Syr med vanlig köpt snedslå.

    SvaraRadera
  5. Vilket härligt tyg!
    Jag hittade, på coop, ett härmapande tyg i form av sängkläder... Det var utformat precis tvärtom i färgställning och alltså itne riktigt lika fint.
    Men tillräckligt härligt för att få flytta hem till oss.

    Alla dessa underbara kläder! När börjar du sy för oss föräldrar, florin???

    SvaraRadera