2007-09-29

Tjuvtitt

Det är ju långt ifråb helt klart men en bra bit på väg i alla fall :-)
Olof har sin plats till vänster och jag till höger. Lika lampor, pallar, skåp, papperskorgar och brevställ, allt måste ju passa och matcha ;-) :-) Ni som känner mig väl tänker nog "typiskt Lina" och ja, helt i min smak kan väl säga!!!

Visst ser ni min anya vackra färger på overlocktråd oxå? Ärtgrön, petrol, ceris, orange, gul och vanlig vit. Nu behöver jag ju inte köpa nu tråd på evigheter :-)


10 kommentarer:

  1. Vilket lyxhobbyrum!
    Såg att du har ett möster på en virkad mössa, skulle man kanske kunna få kika på det? Håller ju på att lära mig det här med virkning och behöver övningsobjekt nu när jag har tid över :).

    SvaraRadera
  2. Jag vet, det blir kanonbra!!!

    Klart att du får låna det, jag har massor med mönster ju :-) Jag har en del enkla saker ja skulle villja ha upp-virkat, ställer du upp??? Mot betalning såklart :-)

    SvaraRadera
  3. Va fint det blev, är det sånna "hydralik" pallar eller va de kallas , de är super?

    SvaraRadera
  4. Vi får komma förbi någon dag och kolla live hur det blev. Nej är du galen?? Jag kan ju egentligen inte virka. Men det är nåt jag klara som du gillar så kan jag självklart göra det :)

    SvaraRadera
  5. Men guuu va fint.... och vitt =O)

    SvaraRadera
  6. Så fiiint. Så skönt att ni har fått en egen vrå. Snygga trådar.

    SvaraRadera
  7. Suck! Vilket härligt rum. Så skulle jag också vilja ha det. Och så välstädat! Men jag gissar att det inte kommer att vara så rent jämt ;-)

    SvaraRadera
  8. haha,nä så välstädat kommer det inte att vara jämt men säkert ganska ofta. Jag är sån där som vill ha allt organiserat och var sak på sin plats :-) Har dock inte varit roligt att anstränga sig tidigare för när alla möbler,tapeter och annat bara är fula och fel så blir dte ju ändå inte snyggt när man städat...

    jes: stolarna är ungefär som dem men billiga, vi har köpt dem på ikea, tror att vi kommer få bättre sitt-ställning med dem. Vi har en tendens att sackaihop totalt på vanliga stolar...

    anneli: klart ni ska komma nån dag, det behöver du ju inte ens fråga! Ska bara höra med Olle hur han jobbar...

    deleine: japp, allt är vitt och det känns så rent och fräscht :-) Å vid nästa löning blir det en ny tur till ikea för att köpa mer vita mböler ;-) Vi ska bygga en förvaringsmöbel med samm köksskåp som i skrivbordet.

    SvaraRadera
  9. Tack för tipset om pallarna. Var på Ikea igår (vi bor 5 minuter därifrån, så vi är där en gång i veckan) och letade efter pallar med hjul som gick att höja och sänka. Men, de hade inget på arbetsavdelningen. Kanske skulle kollat på pall-avdelningen också...

    SvaraRadera
  10. Hej.
    Tänk på att man ska ha ljuset från vänster sida när man syr, så inte skuggor uppstår.
    Kul att det finns unga som syr, jag har alltid sytt mer eller mindre. Nu är jag otroligt sugen.
    Det finns en firma i finland ottobre som har jätte användbara mönster för vuxna, de har barn mönster också, men mina baran är tonåringar nu. // mvh Inger

    SvaraRadera