2007-10-16

Fynd!

Jag har några favorit mönster på tyger och det är klöver, ugglor, elefanter, äpplen och sist men inte minst; hjärtan!. Gissa om jag blev glad när jag hittade dessa stuvar i en påse som skulle bli mattrasor!?!?!?!

9 kommentarer:

  1. Åh, sånt där brunt tyg med vita hjärtan hade vi till något hemma då jag var barn... Men jag minns inte till vad??? Visst är det bomullstyg? Undrar om det kan ha varit till något i köket..? *funderar*

    SvaraRadera
  2. Japp, det är bomull! Har dessa hjärtan i flera olika storlekar och färgställningar nu men hjärtan kan man välinte ha för mycket av?

    SvaraRadera
  3. Fint! När jag tänker "florin"-mönstrat så tänker jag på sånt tyg...

    SvaraRadera
  4. Nu igen!!!
    Mattrasekorgen verkar vara stället för dig att leta på. Har för mig att du gjorde ett sånt vansinnigt bra fynd en annan gång också. Det är bara att gratulera.
    /Klockarbarn

    SvaraRadera
  5. Sablar Florin! Hur hittar du alla dina häftiga tyger?!!! Mattraskorg. Var i hgela friden har de såna? På loppis? Du har verkligen dina guldgruvor. Grattis!

    SvaraRadera
  6. Då va det dax igen för en florinare, hur lyckas du springa på alla dessa underbara tyger :)

    SvaraRadera
  7. Åh, så stiligt!

    (Ugglor som motiv är för övrigt också en favorit hos mig. :-) )

    SvaraRadera
  8. Mattrasepåsar har de på Kupan här i stan. Vet inte hur många fynd jag och min avänner gjort bland dem! Många gånger har vi hittat tyer som aldrig ens är tvätatde i dem... Naturligtvis är det mest skräp i dem men ibland gör man såna här fynd!

    SvaraRadera