2007-11-30

Set

Här kommer ena tvilling-skjortan med tillhörande byxor. Nu är bara frågan om den gula nyansen på velouren fungerar till den gula nyansen på skjortan???? Jag tycker det ser jätte bra ut på bild men irl är jag tveksam till om velouren är för vek i färgen... Vad tycker ni???
12 kommentarer:

 1. Jag tycker den ser lite för vek ut även på bild, är det neanobelles gula? Fina skjortor iaf:-)

  SvaraRadera
 2. jag tycker det ser bra ut, härlig gul färg.

  SvaraRadera
 3. Det hade kunnat vara lite mer gult ja. Inte är det Hicos gula, för den upplever jag som mer lik det gula i tunikan. Jättesnygga plagg förresten :)

  Jag har alltid varit ett fan av dina pösbrallor ända sen jag hittade din blogg för evigheter sen. Någon jag alltid funderat på är, hur pass vida är de längst ner i benen? Tänkte om det är stökigt att sy ihop med mudd som du gör så snyggt.

  SvaraRadera
 4. Ser lite för citrongult ut på bild, borde vara lite mer åt senapshållet för att vara helt perfekt. Men det är snyggt!

  SvaraRadera
 5. Jo, det är Hilcos velour och det är ju jätte svårt med färger på datorer, är ju så olika vilka inställningar man har... Blir upp till mamman att avgöra om det fungerar eller ej.

  Cilla. Vda roligt! Jag älskar denna modell på brallor! De är mycket vida längst ner och det är svårt att sy fast mudden.
  Jag drar i mudden så myckat jag bara kan för att den ska räcka... Många nålar har har farit offer när jag glömt att ha nålen kvar nere i tyget när jag sträcker mudden.

  SvaraRadera
 6. Hej! Vet inte riktigt hur jag hamnade här...men blev fast bland dina underbara skapelser! (Älskar dina tyger!) Kruxet är att mina barn är alldeles för stora för dina kläder, därför undrar jag om du syr till stora barn? tack på förhand!/Liz

  SvaraRadera
 7. Liz: Vad roligt att du hittat hit :-)
  Det händer att jag syr kläder till större barn, jag är nog öppen för det mesta!

  SvaraRadera
 8. Tycker det ser bra ut tillsammans, färgerna beöver ju inte vara i samma styrka för att se bra ut. Men jag kan hålla med om att det skulle sätt ännu bättre ut om byxorna varit lite starkare gul i färgen.

  SvaraRadera
 9. Jag förstår ditt tänk...jag vill också att det ska stämma helt och hållet...annars retar jag mig på det./Karolina

  SvaraRadera
 10. Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. If is possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll, I thank. Good bye friend.

  SvaraRadera
 11. skjortan är verkligen urcool, älskar tyget.
  Byxorna ser aningen bleka ut, men funkar tycker jag. Fast orange med svart mudd skulle sitta fint också!

  SvaraRadera
 12. Hejsan
  Vilket snyggt set. Precis i min smak. Har själv bloggat ett tag men inte förrän nu har jag hittat till andra sybloggar. Man får så många tips och idéer när man själv kört fast. Är det ok att jag länkar dig till min blogg?

  Hoppas det.

  MVH anna

  SvaraRadera