2007-12-07

Lite snyggare...

Visst ser det väl lite trevligare ut med ett snyggt fodral istället för de tråkiga plastförpackningarna som pappernsädukarna ligger i när man köper dem? Sydde ett helt gäng igår, jätte skoj och perfekt att få användning av små stuvar. Dessa är sydda i retrotyger och stuvar från Frösö Handtryck. Stuvarna från Frösö Handtryck heter Julyra, Salsa(svart) och Rumba (grå) och jag har messor med fler fina stuvar som ska bli små fodral framöver. Tygerna har jag fått av min bros sambo, TACK!!!!10 kommentarer:

 1. oj superfina!! Vad kostar dom?

  SvaraRadera
 2. Kanonfina, vilken fin ide´!!!

  SvaraRadera
 3. Å vad mycket fina grejer som finns i din blogg nu! Du inspirerar mig så! Nu vill jag ju sätta igång men jag har syförbud resten av dagen, behöver vila... Fast blogga kan jag ju!

  SvaraRadera
 4. Åh, tjusiga, är de fodrade?

  Visst är tygerna från Frösö Handtryck fina. Jag bor ju på Frösön :) och här ikring brukar de ha lite utförsäljning ibland. Måste se till att fynda lite vid nästa tillfälle.

  SvaraRadera
 5. Vad gulliga ni är! Tack!

  Å,lyckans dig Cecilia som får chans att handla deras tyger på rea! De har verkligen superfina tyger och de känns så lyxiga i kavlitén.

  Pia: Har letat din adress i gamla papper men hittar den inte. Maila mig så kommer det fodral på posten! Jag fick ju det fin apocketboksfodralet av dig och nu har jag ju ett ypperligt tillfälle att ge något tillbaks :-)

  SvaraRadera
 6. Nämen vilka söta! Och vilket bra sätt att få användning för stuvbitarna!

  SvaraRadera
 7. smarta! Har du blixtlås i dem eller?

  SvaraRadera
 8. Dina fodral är jättefina! Men någon kommer att bli lite förvirrad av sitt hemlispaket, där det finns något liknande. ;-)

  (måste ju skriva detta anonymt...)

  SvaraRadera
 9. Jösses, du bara spottar ur dig alster. Dessa var jättefina. Häftigt att se så många på en gång!

  SvaraRadera
 10. Hej Florin!
  Letade näsduksfodral, för att se hur andra gjort. Läste om din sy paus och andledningen till det. Skickar lite styrka. Mvh Susanne

  SvaraRadera