2008-01-09

Tyg

Var en sväng på Myrornas idag och det fanns massor med fina tyger men med begränsad ekonomi blev jag tvungen att gallra hårt i högen med tyger. Dessa fick följa med hem :-)
12 kommentarer:

 1. Det första blommiga har jag ocksåp. Men det gula och landskapstyget var ju toppen! Måste vara så att någon annan alltid hinner före mig!

  SvaraRadera
 2. Lisette med Alice & Lo10 januari, 2008 00:45

  Hej Lina! Längesen jag kollade din blogg :) Kul att du börjat sälja via webshop! Hoppas allt är väl med er.

  SvaraRadera
 3. josefinaste.wordpress.com10 januari, 2008 00:59

  Ååååå! Det där med skogen och svamparna har jag suktat över på tradera många gånger. Tycker att det är sååå fint!

  SvaraRadera
 4. Lyllos dig. Vilka fina tyger du har hittat. Det är ovanligt att man hittar så fina tyger här i stan.

  SvaraRadera
 5. Åh då kan jag ju lägga in en beställning på en större tunika till V :-)
  Har du tid för besök imorg?

  SvaraRadera
 6. Om du vill göra en vårjacka till A med huva så kan det ju vara en bra idé att ha luvan lös och trycka dit den med tryckknappar istället. Jag fick ett inlägg om riskerna att fastna för småbarn när jag visade upp min jacka på bloggen och visst ligger det nåt i det. Ska du inte ha huva så kan du bortse från mitt tips.

  SvaraRadera
 7. cocine: japp, men inte på fm för då ska jag med Annika å lämna in våra symskiner på rep hos gubben vid dig. Du kanske har lust å bjuda oss på kaffe??? Sen ska vi hinna med Myrornas oxå, måste vara klara vid 12 för 13 ska Annika iväg på annat.

  Klockarbarn: Tack för påminnelsen om detta med luvan! Jacka kommer dock bara användas när vi åkeriväg och gör saker, typ gåt på stan eller hälsar på hos vänner. På dagis får det bli en mer smutsåtlig jacka ;-) :-)

  SvaraRadera
 8. cocine: Klart att du kan beställa en större tunika, jag har även kvar av tyget jag fick av dig :-)

  SvaraRadera
 9. ÅÅÅ det skogstyget bara älskar jag, försökte ropa hem det på tradera för några veckor sedan med missade aktionen med en sekund mitt bud hadde annars blivigt de högsta :(

  SvaraRadera
 10. Låter bra.. Ring när ni närmar er..

  SvaraRadera
 11. Ojojoj, vilka fynd du gör och att du dessutom behöver gallra hårt är ju otroooligt! händer nog aldrig att det finns något tyg på loppisarna här som jag vill ha!

  grattis grattis i alla fall!

  SvaraRadera
 12. Åhh det där gula med hus och hund på det känner jag igen från barndomen, så fint! tror knappast det finns så fina tyger på Myrorna i Göteborg.

  SvaraRadera