2008-02-03

Galet!!!!

Nog för att "sy till barnen" av Elsebeth Gynther och Bjarne Solberg är min absoluta favoritbok för inspiration men att betala 480:- för den är ju helt galet!!!!

Lade en auktion på tradera i minneslistan bara för att jag var nyfiken på att se vad boken skulle gå för. Se här.Jag funderar på om jag kanske skulle ta å slänga ut min dubblet på tradera. Jag har även dubbelt av samma bok fast i större storlekar och även av en tredje bok av Gynther. Kanske skulle jag passa på å tjäna en slant på dem, jag köpte dem för 20:- styck på secondhand....

15 kommentarer:

 1. Oj, det var galet dyrt. Tror jag betalade ca 200 kr för min och det tyckte jag var svindyrt, men jag rycktes liksom med i den allmäna auktionsyran :-)

  SvaraRadera
 2. Jag såg den gå för över 500 för några veckor sedan. Inte läge att köpa den just nu alltså. Helt sjukt. Typiskt att låntagaren innan mig på bibblan "hade bort" den... När jag äntligen stod först i kön... :-(

  SvaraRadera
 3. Verkligen helt otroligt! Jag såg en gå för 770kr den 13 jan. Jag är så glad för den jag har. Om du ska sälja din är det nog rätt tid nu. Hoppas att det går bra isåfall.

  SvaraRadera
 4. Oj det är ju inte klokt vilka summor de kommer upp i. Det verkar vara en efterfrågad bok.

  SvaraRadera
 5. Jag såg också den för över 700 !!!!
  men den innehåller kanske fina grejer??? Vad vet jag? /Karolina

  SvaraRadera
 6. Är det någon som vet varför jag som har ena annan typ av blogg måste förnya mitt lösenord för att kunna skriva kommentar. Detta händer varje ny månad...ruskigt irriterande.
  /Karolina http://esterochkonrad.blogg.se/

  SvaraRadera
 7. Ja det är ruskigt dyrt, den är bra men så bra? Har förresten sett på Adlibris att den under 2008 ska komma i nytryck på danska! Och läser man vidare på förlagets hemsida står det att den kommer 31/3 så skynda dig och sälj.

  SvaraRadera
 8. Men ni kan inte mena allvar, över 700kr!!!! Hur tänker man då liksom????

  Fast jag tycker att det är den bästa mönsterboken jag sytt efter så skulle jag INTE betala dessa summor...

  Karolina: Jag vet inte vad som blir fel men det finsn fler som har blogg.se som skriver kommentarer i min blogg utan problem. Har du ett google-konto? Skaffa det om du inte har, det underlättar :-)

  SvaraRadera
 9. carolina: jo, jag hörde att den ska komma i nytryck men jag tror ändå inte att den nya kommer kunna motsvara den här.

  SvaraRadera
 10. Men herregud så dyrt. Skulle aldrig betala så mkt, fast sedan är jag kanske lite snål.

  SvaraRadera
 11. Jag har också följt denna bok på tradera, men tycker att den kostar för mycket. Skulle låna en på biblioteket, men fick höra att den hade försvunnit, säkert någon som sålt den och bara fått betala hälften i böter till biblioteket.

  SvaraRadera
 12. Ja, det är helgalet! Såg också den för var det 770 kr på Tadera. Helt hysteriskt!

  SvaraRadera
 13. Du har rätt, det är helt galet dyrt!! Jag var själv sugen på att köpa den, men när den blev så syr så blev jag snål =).. Önskar jag hade samma tur som dig som hittade en på second hand!

  SvaraRadera
 14. jag har också köat för en på bibblan som tyvärr aldrig kom in. de fick till slut göra ett fjärrlån från en annan kommun...

  nu har jag sån tur att en kompis fått ärva sin mormors bok som jag kan låna när jag vill :)

  SvaraRadera
 15. ojoj!! Jag har den på danska... Använder den inte längre, så kanske skulle försöka sälja den då. Tro om det avskräcker att den e på danska?

  SvaraRadera