2008-02-26

Var lite osäker....

et här tyget väckte blandade känslor när jag köpte det, gillade verkligen färgerna men bladen s utseénde störde mig tror jag. Tänkte ändå att jag skulle köpa det för att prova sy klänningar och nu är jag glad att jag gjorde det för det blev ju kalas-fint om jag får säga det själv :-) Gillar iofs fortfarande inte bladen men resten av tyget gillar jag massor, hoppas nu att kunderna på Rackamaja oxå gillar denna :-)


9 kommentarer:

 1. Men du, jag tycker att den är jättefin. Jag ser ju ofta till färgerna mer än till formen av bladen så för mig är det väldigt bra.
  //Klockarbarn

  SvaraRadera
 2. Superfin!
  Verkligen härliga färger och former.

  SvaraRadera
 3. Gillar det oxå, fina färger och gulliga klockor :)

  SvaraRadera
 4. Jag tycker den var jättefin. Och liljekonvaljer är den blomma som flest svenskar har som sin favoritblomma, så den kommer säkert vara lättsåld!

  SvaraRadera
 5. Klänningen blev ju jättesöt, jag gillar verkligen tyget, bladen stör mig inte alls. Tyget passade verkligen som klänning :)

  SvaraRadera
 6. Tänkte inte ens på bladen vid första anblicken, men efter jag läst texten så ser jag bara bladen:) Fast jag tycker att tyget är utläckert hur man än ser på det!

  SvaraRadera
 7. Jag tycker att blomman "tar över" bladen :)
  //Annika

  SvaraRadera
 8. ÅH! Men det var nog det tyget som jag föll så för när du visade upp nya tygfynd...

  Jag tycker att det är jättefint... och så sitter jag på händerna just nu för Ellen BEHÖVER verkligen inte fler klänningar... Snälla, säga att det är en storlek som inte hon kan ha....? ;-)

  //Kaja

  SvaraRadera
 9. den här var såå fin i tyget underbart ett tyg men blir glad av
  modellen liknar en av mina favo klänningar

  SvaraRadera