2008-03-12

Att det ska vara så svårt....

Sitter och klurar på vad jag ska skicka till min hemlis men inser att det är sååå svårt!!!! Hon är lite lurig i vad hon gillar känner jag. Jag tor att jag komem rpå nått och blir jätte ivrig att komma igång men så fegar jag ur, tänk om hon inte skulle gillla detta? Det är inte VAD jag ska göra som är problemet eg utan snarare i vilket tyg???? Vi har inte riktigt samma stil så det är jätte svårt.
Sybehören är i alla fall avklarade och jag är ganska säker på att i alla fall det ena faller hemlisen helt i smaken. Något som luktar/smakar är jag nog oxå på det klara med vad det ska bli. Personliga presenten då??? Jag vet inte alls... Så alla ni som är med i hemlisen får gärna skriva vad ni hade velat ha i paketet om det var av mig ni skulle få något. Då kanske, kanske min hemlis kan lämna några ledtrådar....

11 kommentarer:

 1. Jaha då vet jag att jag inte är din hemlis, för våra tygsmaker är ju rätt så lika :) Personlig present kan ju vara något sytt, väska, plonka, nessesär, mössa, och från dig skulle jag bli glad oavsätt va det va för du är så duktig på att sy. Kanske en rolig bok med mönster på kläder/mjukisdjur/fyndat på secondhand,jag älskar att laga mat så en rolig/annorunda kokbok (kostar inte så mycket). En bok att sitta och läsa i vårsolen. Äch nu tog ideerna slut,bidrog kanske inte så mycket. Lycka till med din hemlis.

  SvaraRadera
 2. Jag borde också vara diskad på förhand för jag var din hemlis sist. Mina brickor har jag på mig mer eller mindre varje dag :)

  Det är lite klurigt med framför allt den personliga gåvan. Några av bloggarna har man hum om medans andra är lite "nyare". Du har ju fått många bra förslag av Jes. Tycker absolut din personliga gåva kan vara något du själv gjort. Minns t ex ditt fina kit i brunt med hjärtan, nyckelring osv.

  SvaraRadera
 3. Usch ja, det blev svårt denna gång. Jag fick en jättesvår hemlis :o(. Har inte ens börjat ännu .....

  Helt underbart tyg på badcapen här nedanför! Like it alot. Var har du hittat mönstret till capen?

  SvaraRadera
 4. jes: hihi, nä, du är inte min hemlis. hade det varit du hade det nog varit lätt som en plätt :-D Bok var en bra idé det ska jag klura lite på. Men vårsol, var i hela friden ser du den???? Här har vi grått och blöt snö i mängder...

  cecilia: vad glad jag blir över att du använder brickorna, det var ju en ren chansning.
  Jo, det är mycket nya bloggare som jag inte riktigt har koll på men min hemlis är ingen nykomling, inte för mig i alla fall. Hon är jätte duktig och gör så fina saker och ibland har vi ganska lika smak men på vissa ställen skiljer vi oss otroligt mycket, det är ju det som gör det hela så svårt. Jga kan liksom inte bara lita på mitt eget tycke och smak..

  doris: jag hade inte heller börjat förrens igår. kände mig tvungen att börja när jag insåg att paketen börjat dimpa ner hos folk redan!!!! badcapen är egen-knåpad, utgick från mitt skjortblus-mönster.

  SvaraRadera
 5. Något litet i silver eller en av dina läckra väskor/börsar kan väl knappast vara så fel ... i alla fall inte om det är jag som är din hemlis. :-) Och idén om second hand-bok är ju lysande. Ibland kan det ju för övrigt vara lika roligt att få något som man inte helt uppenbart verkar vilja ha - jag menar att på så sätt kan man ju få möjlighet att pröva på och lära sig något nytt.

  SvaraRadera
 6. Där jag bor har vi fått rätt så mycket vårsol faktiskt, vårblommorna tittar fram i rabatterna :)

  SvaraRadera
 7. Jag håller med de övriga, jag skulle bli glad för vad som helst av dig - du producerar så ofattligt många snygga saker :-)
  Jag har för övrigt också fått en ganska så svår hemlis :-o

  SvaraRadera
 8. Vad gulliga ni är, nu har jag lite mer självförtroende! Tack!

  SvaraRadera
 9. Jag tycker du är så otroligt duktig så din hemlisvän borde bli glad för vad du än gör.Jag läser mycket så en pocket bok är aldrig fel,dina smycken är ju otroligt fina.Hade inte sett namnsmyckena innan jag såg dom hos er.Och dina tyger är ju urläckra.Skulle jag va din hemlis vän så skulle vilka tyger som helst som du har bli bra jag är nog lite feg av mej för att sticka ut så får jag mönstrade tyger så skulle jag helt klart gilla dom.Jag måste bara lära mej våga.Om du förstår hur jag menar :)

  SvaraRadera
 10. Hej Florin, Det är faktiskt lite knepigt med hemlisarna. Om jag var din hemlis skulle jag bli glad för något du har sytt, precis som Jes skriver. Filuran ska ju snart börja på dagis, så någon av dina tunikor eller byxor skulle vara bra. Jag har ju något klämt o känt på dina saker hos Rackamaja :-) Eller ett litet smycke kanske. Jag skulle också uppskatta en deckarpocket, eftersom jag nu först börjar få tid/stjäl mig tid till att läsa. Lycka till med din hemlis! :-)

  SvaraRadera
 11. Hjälp, du kanske pratar om mig... Eller så är det nån helt annan som är min hemliga vän. Men det låter som att det kan vara jag. Namnsmyckena din förra hemlis fick var urfina...

  SvaraRadera