2008-03-06

Ibland har man tur...

Idag har jag ftt två underbara tyg-paket på posten. Ett paket innehöll tyger från ett byte jag gjort men det andra paketet var en underbar gåva från min allra trognaste kund! Jag är så glad och smickrad över hennes generositet, vi har ju aldrig träffats men ändå är det mig hon ger alla dessa tyger till. Tack snälla!!!! Nu ska jag bara komma på något fint att ge henne som tack.8 kommentarer:

 1. Wow vilka tyger! Alla var ju superfina :D.

  SvaraRadera
 2. Åh vilka fina trädtyg!
  Och så kollade jag lite på din tyg-garderob,
  ojojoj så sjukt mycket supersnygga tyger du har!
  Önskade att jag bara fick titta och fingra lite på dem...

  SvaraRadera
 3. Åh, vilken tygfröjd! Visst blir man nästan rörd över alla snälla människor det faktiskt finns. Det verkar så ofta som att alla är så superegoistiska och bara tänker på sig själva, men gång på gång blir jag faktiskt överbevisad och det tycker jag är så härligt!

  SvaraRadera
 4. Gud så underbara tyger, va roligt att det finns såna härliga människor.

  SvaraRadera
 5. Jättefina tyger. Ska bli spänande att se vad du hittar på med dem!

  SvaraRadera
 6. Men oj vad fint! Äppletyget är ju bara så UNDERBART!!

  //Kaja

  SvaraRadera
 7. Tack för kommentaren hos mig! Vilka underbara tyger o vilka superfina kläder du gör!!! Just nu har lillkillen en hel del, men framöver så vore det kul med nåt från dig! Var inne på Rackamajas sida o kollade in din design, verkligen snyggt!

  SvaraRadera
 8. Men jösses nu kopplade det i min hjärna. Det var du minsann. Såg dig på hobby och hantverksforumet och det namnet är ju inte så vanligt så jag var tvungen att kika in hos dig. Du gör så otroligt fina saker.

  SvaraRadera