2008-03-05

Kaniner

Runt om i andra bloggar har det varit en hel del kaniner ett tag nu men själv har jag inte kommit mig för att sy något mer än tröjan jag gjorde till Anton för ett tag sedan. Vet inte riktigt varför eftersom tyget är ju underbart både till utseende och kvalité.

Nu har det i alla fall blivit en tröja till en väns dotter. Jag har ju fortfarande inte beställt nån cover-maskin men var sugen på dekorsömmar så jag vågade mig på att sy såna med vanliga maskinen, blev helt ok måste jag ju säga. Inte lika snyggt som riktiga coversömmar men de känns helt ok och jag kommer absolut att använda denna söm fler gånger. Tröjan har fått matchande velour brallor i mörk brun oxå men de ville inte fastna på bild så de får ni se en anna dag.
7 kommentarer:

 1. Åh, så där fin blir inte min overlocksöm på vanliga. Då hade jag inte känt något behov av en cover pro ;) Vad fin den blev!

  SvaraRadera
 2. Finfint som vanligt :-) Jag är deppig över att jag bara har lite kanintyg kvar, tyckte jag köpte mycket men det tog slut fortare än jag trodde..

  SvaraRadera
 3. Kanske skulle jag pröva dekorsömmen på min vanliga maskin...
  det ser ju jättesnyggt ut på din kanintröja iallafall, hm..

  SvaraRadera
 4. Snygg tröja, jag gillar den dekorsömmen, fan på maskinen jag låna av en kompis för ett tag sen, tyvär har inte våran vanliga maskin den.

  SvaraRadera
 5. Super fiin den är. MEN det är ju allt du gör... :-)

  Kram

  SvaraRadera
 6. Kjempefin trøye! Jeg har også latt kaninstoffet ligge en stund - har ikke turt å begynne å klippe i det enda. Må være helt sikker på hva jeg vil bruke det til :)

  SvaraRadera