2008-03-29


Äntligen är jag ägare av denna färgställning i Dunderklumpen-tyget!!!! Detta väcker starka minnen från barndommen och jag är så glad över fyndet som sambon gjorde när han var iväg och jobbade för nått dygn sedan. 10:- för detta barnpåslakan!

14 kommentarer:

 1. Nämen åh! Så sött! Ett riktigt fynd :)

  SvaraRadera
 2. 10 spänn du skämtar!!! Vilket fynd, ibland önskar jag att jag bor där du bor :)

  SvaraRadera
 3. Fast det är inte köpt här i stan. Sambon är lokförare så han övernattar ofta på andra norrlänska orter och när han har tid tittar han in i de secondhandbutiker som finns!

  SvaraRadera
 4. Åh dunderklumpen, lyckliga du!
  Det väcker verkligen barndommsminnen

  SvaraRadera
 5. Schyrre!!!
  Men jag tror nog att min bebis vill få det där tyget av dig ;)

  /Emmeli

  SvaraRadera
 6. Så underbart tyg!! Vilket fynd!! Ska bli spännande att se vad det ska förvandlas till...om du vill sätta saxen i det vill säga..

  SvaraRadera
 7. Jag tror faktiskt inte att jag kommer kunna klippa i detta tyg, måste känna efter ordentligt först så jag inte ångrar mig. Fast nått litet bebis-plagg hade jag ju kunnat sy, det går ju så lite tyg till små bebiskläder.

  SvaraRadera
 8. :) :) :) Förstår hur du känner Florin!!!!

  SvaraRadera
 9. Så nydelig blåfarge! Forstår godt at det her er nostalgi! Og jeg kjenner følelsen - man bør ikke klippe før man er helt sikker :)

  Jeg har gitt deg en Award - sjekk bloggen min, så finner du den :)

  SvaraRadera
 10. Vilket helt underbart tyg! Det väcker verkligen minnen! Det kan inte vara många som har ett sådant idag. Lyckliga du!
  /June på www.junebacken.se

  SvaraRadera
 11. såg just att du frågat om det oranga och bruna bandet på min "bandtrasa" på ett äldre inlägg hos mig......det bandet sitter på ett gammalt lakan som jag sprättat bort...annars hade vi gärna kunnat byta lite!!!!!!!

  SvaraRadera
 12. Åh dunderklumpen! Jag hade en kudde i just det blå varianten. Och det är faktiskt inte helt länge sen den rök i en flytt – sisådär 10 år kanske.. Kudden var från IKEA. Jag minns än idag när vi var där och köpte den – typ 1976 för jag skrev om det i min första dagbok! Undrar om det var IKEA som tillverkade alla dunderklumpentextilier?..

  SvaraRadera