2008-05-19

Nu har de kommit!!!!!


Japp, nu är de hos mig! Så ni som beställt tillsammans med mig och har betalt kan komma och hämta tygerna när det passar. Alla tyger ska dock klippas upp i rätt längder så det är en del jobb att göra men det får ni hjälpa till med :-)
Det båda turkosa kaninerna är kalasfina men det benvita med bruna kaniner är jag faktiskt besviken på. Det ser urtvättat ut i jämförelse med de andra trycken... Inte alls lika mörk och fin brun färg som på det orange och turkosa kanin-tygerna... Tyget längst ner är 2:a sortering så det la jag mest dit för att ni skulle få se alla tygerna tillsammans.

Tyget är från JNY Design och jag vill även denna gång skicka en stor tack-kram till Jenny som fixat detta, TACK!!!

6 kommentarer:

 1. Åååh vad kul! Jag väntar fortfarande på mina 40 m... som sen ska delas ut.

  SvaraRadera
 2. En snäll typ som tänkte på mig ;-)

  Trist att det med brunt såg så matt ut.. Jag betalar ikväll å så får jag titta förbi nån dag

  SvaraRadera
 3. Håller med! Men jag aktar mig för för vitaktiga tyger numera.... Men man kan ju alltid färga dem :-) Även om det inte känns så kul att behöva göra på nyköpt tyg!! Längtar efter mina kaniner - betsällde bara turkost!!

  SvaraRadera
 4. Jag är jätteledsen att trycket inte blev 100% de påstod att det kan bli så ibland på tryckeriet och vad vet jag, men självklart hade det varit roligare om det varit lika starkt tryck som på det turkosa, i sådana här lägen är det inte roligt att vara mellanhand. Dessutom fattades det ju 200 meter så alla kommer inte att få det benvita. Sorry.../jenny

  SvaraRadera
 5. Men åh, det är ingen fara Jenny! Jag vet mer än väl att det inte är något du kan påverka men jag tycker att det är konstigt av tryckeriet att skicka iväg ett tyg som inte känns helt hundra...

  Men som sagt TACK Jenny!

  SvaraRadera
 6. oooo vaför sa man alltid drabbas avundsjuka när man tittar in på din blogg. det där turkosa kanin tyget var ju mer än bara fint, det var ju helt underbart!!!

  SvaraRadera