2008-05-16

Vilket fynd!

Jag har gjort mitt bästa fynd någonsin idag tror jag!!!!
Mina föräldrar är här så jag och O kunde springa på stan en stund utan barn så vi passade på att ta en runda på Kupan. Jag såg det direkt, det underbara som jag trodde var en handduk men som visade sig vara en stooor bit, kanske en filt? En billig peng betalade jag och var mycket nöjd med mig själv. Döm om min förvång när jag kommer hem och inser att det är en nunderbar Pellevävare jag fyndat. Inte alls så konstigt att frottén har en helt fantastisk lyster och att färgerna är så väl bevarade.
Hade jag tänk ett sreg längre hade jag ju fotat innan jag slängde in det i tvättmaskinen men ni får vackert vänta på en bild på min nya frotté :-)

5 kommentarer:

 1. Du kan ju konsten att bygga upp förväntningar du! Ska bli kul att få se ditt fynd sen!

  Själv svänger maken just in på uppfarten efter att ha varit och hämtat kanintyget på posten!!

  SvaraRadera
 2. GRATTIS till tygfyndet!!! Väntar med stor spänning på fotot!!!
  Ha en trevlig fredagskväll!

  SvaraRadera
 3. Jag lyckades komma över ett överkast för dubbelsäng förra året. Det är velourfrotté från Pellevävare. Svart botten med brunt 70-talsmönster. Snyggt men inte nåt jag vill använda som överkast. Det är så himla tungt. Funderar på att sy bla en höstjacka för tyget är jättetjockt. Säkert ganska varmt och skönt. Jag tror jag betalade max 60 kr. Grattis till ditt fynd.

  SvaraRadera
 4. När får vi se det då? :-)

  SvaraRadera
 5. Nu blev jag galet nyfiken på ditt fynd, älskar frotté ju!

  SvaraRadera