2008-06-13

Grööönt.....

Solhatt i samma modell som vanligt men med lite länge bakstycke för att skydda nacken ännu mer i solen. Klänningen fick en ficka på magen eftersomd et såg lite tomt ut annars. På bilden ser dett set lite tråkigt ut tycker jag, å väldigt grööönt. I verkligheten upplever jag dem inte alls på samma sätt... Tyget har jag haft i skåpet länge, det är ett av mina första retro-tyger och det var bla detta tyg som inspirerade mig till att börja sy barnkläder av återvunna tyger.

11 kommentarer:

 1. Tycker det är jättehärligt!

  SvaraRadera
 2. Helt underbara helt enkelt!!! Vad roligt att du har kvar ett tyg som liksom var början till allt! Nostalgi på högsta nivå! Snyggt med fickor på klänningar tycker jag! Ha en bra helg! :-)

  SvaraRadera
 3. Tyget ser härligt somrigt ut och både klänningen och hatten kommer stt göra sig fint i sommar :)

  SvaraRadera
 4. Jättesnyggt, som vanligt!

  SvaraRadera
 5. Den var jättehärlig! Jag har också några tyger som jag haft i skåpet lääääänge och som jag av någon anledning inte satt saxen i....undrar vad det beror på? Kanske helt enkelt så att man "ser" plagget när man ser tyget, och inte har tittat på det vid rätt tillfälle??
  Kram Linn

  SvaraRadera
 6. Jag blir såååå inspirerad av dig!!! Alla vackra plagg och TYGER du har, helt underbart. Man vill bara rusa direkt till maskinen och sy när man varit in på din blogg. Tack för all inspiration (som jag förser mig på din blogg :) )

  SvaraRadera
 7. Nu har även jag sytt en grönblommig klänning av ett lakan, efter all inspiration jag fått av allt du sytt!

  SvaraRadera
 8. Så vakkert stoff! Det ser nesten ut som om det smaker godt også.

  SvaraRadera
 9. Denna klänning är så underbart söt, och tyget är helt fantastiskt!

  Duktigt du är!

  //Nina

  SvaraRadera