2008-06-10

Igår

Igår åkte jag med min vän A på en oplanerad loppis-runda och detta fick jag med mig hem. Frottén som ligger längst upp i vänster hörn gjorde mig helt saligt lycklig!!! Det är stort, sjockt och mjukt. Märket är dux och det är sån där frotté som är som velour på en sida och vanlig frotté på den andra. Lite trist bara att dte är ganska slitet på mitten, skulle gissa att det har haft ett tidigare liv som överkast. Det bruna och vita är ett påslakan och det hittade jag bland påsarna med tyger tänka att bli matt-trasor!!!! Tyget med vitt, rött, orange och brunt är ganska kraftigt och ska nog få nytt liv som väskor framöver... Duvorna är faktiskt inte fårn igår, de har jag köpte av en annan vänlig själ. Längst ner ligger två mjuuuka påslakan som skulle göra sig sååå bra som singoalla-klänningar fast det till höger kanske ska få bo i Antons säng ett tag.


6 kommentarer:

 1. UNDERBARA!!!! Förstår det där med frottén :-) :-) Har du förresten tagit ställning till min väskbeställning ännu??

  SvaraRadera
 2. Härliga tyger den gröna frotten/plychen har jag i rosa/rött den är super härlig. Kanon fina fynd som vanligt.

  SvaraRadera
 3. men ååå du bara måste tala om vilka loppisar du åker på ju! jag vill oxå ha!!! :)

  SvaraRadera
 4. Haha tror vi shoppat på samma ställe :-) Jag har också det vita med brunt och det längst ner i högra hörnet..

  SvaraRadera
 5. Jag såg det bruna och vita tyget jag med och tänkte på dig :-) Men jag var lite stressad så jag hann inte ringa och fråga om du ville ha det.

  SvaraRadera
 6. Härliga tyger, speciellt frottén. Har ni många loppisar i trakten, tänkte eftersom du alltid hittar så många fina tyger :)

  SvaraRadera