2008-06-27

Skogs-skjorta

Detta tyg är ju så underbart, tror aldrig att jag kommer tröttna på det faktiskt! Å att sy av det är en fröjd eftersom resultatet knappast kan bli dåligt med ett så fint mönster. Denna skjorta flyttar tillsammans med byxorna i föregående inlägg till en tuff liten kille.

Just nu har jag Anton i mitt knä och han är övertygad om att denna skjorta är hans... När jag säger att den ska flytta till en annan pojke säger han "då får du sy en till mig mamma, visst mamma???" med världens gulligaste röst. Såklart ungen ska ha en egen skjorta!

15 kommentarer:

 1. Sofi & Vilde27 juni, 2008 17:17

  OJ vad läcker! Pefekt! Ser framemot paketet.:o)

  SvaraRadera
 2. Jag huserar med i Luleå, fast på Porsön. Nästa gång jag ser "hatten men snygg grabben i" vara ute å gå ska jag absolut leta upp dig och hälsa!

  SvaraRadera
 3. Och alla andra ungar borde
  oxå få en ;)

  SvaraRadera
 4. Mmm jag förstår varför han också vill ha en, den är supersnygg!

  SvaraRadera
 5. ÅÅÅ detta tyg är så underbar & nu finns det i mina ägor :) Äntligen!!! Jag har sytt en klänning i det kantat med rött precis som du för inperationen fick jag av ett gamalt inlägg av dig där du sytt samma stjorta + byxor i detta tyg med röd kant & mudd. Fins dock inte på bloggen ännu kommer innom en snar framtid :)

  Du är verkligen en inperationskälla & min TYG GURU!!! :)

  SvaraRadera
 6. Håller med Jes!!! Otroligt snygga färgombinationer, tyger och mönster du gör!!!! Du är verkligen en av de fämsta inspirationskällorna för mig!!! Bara så du vet :-)

  SvaraRadera
 7. Hejsan
  Jag är nybörjare på syfronten och har länkat till dig som en av mina inspirationsbloggar. Hoppas det är ok :)

  SvaraRadera
 8. Skjortan blev jättefin och tyget är ju helt underbart :)

  SvaraRadera
 9. Håller med! Vilket underbart tyg! Och modellen är jättefin!

  SvaraRadera
 10. PS. Du har alltid såå fantastiska tyger!!! Jag blir så glad av alla färger och mönster! Och det blir ju inte direkt sämre av att du syr så fina saker av tygerna!

  SvaraRadera
 11. ojojoj, kommentarerna att döma gör skogstyget folk skogstokiga (ja, jag bor i göteborg och kan liksom inte låta bli att ordvitsa till det).

  hursomhelst är det ett fantastiskt fint tyg som gör sig väldigt bra som skjorta. och brallorna i inlägget nedan går heller inte av för hackor.

  SvaraRadera
 12. huur fin som helst??
  hur finner man detta fina tyg måntro???
  å trevlig semester:)
  //erika

  SvaraRadera