2008-07-17

tjohoo!!!!

Florin ska säljas på marknad för första gången! Vill inte avslöja när och var ännu, först måste jag bestämma mig för om jag ska vara med en eller två dagar. Eftersom detta är helt nytt för mig så är jag lite osäker på hur mycket saker man behöver... Hellre har jag ju för mycket och får släpa hem allt igen än att jag säljer slut... Nåja, mer om detta kommer. Nu vet ni varför det är lite dött här i bloggen. Jag måste ju försöka hinna sy samtidigt som Anton ska roas och lägenheten renoveras. Vi har att göra kan jag säga :-)

Passar på att visa en bild på min kära vän Ms stora skrutt som har både sin egen och mammans florin-hatt på sig! Tack M för igår och hoppas börsen kommer till användning!


7 kommentarer:

 1. Spännande! Har ju själv funderingar på att stå på marknad i slutet av augusti. Har dock inte fått någon bekräftelse på vad det kostar ännu så jag har inte helt bestämt mig, därför har jag inte börjat sytt ännu. Tycker också det är svårt att veta hur mycket man skall sy, vill ju absolut inte att det skall sälja slut samtidigt som man inte vill komma hem med ett enromt lager.

  SvaraRadera
 2. Grattis! Superkul! Lova att avslöja var och när sen!

  SvaraRadera
 3. vad roligt! om du inte vill sälja slut får du nog göra riktigt mycket saker för de är så fina att jag tror att de går som smör...

  SvaraRadera
 4. Tack själv, det blir alldeles för sällan :-(

  Den är redan i full användning :-) Och min solhatt är också välanvänd dom dagar som det nu är sol ;-)

  SvaraRadera
 5. Skojsigt! Du måste som sagt avslöja tid och plats senare så man kan ta en liten semestertripp runt om i krokarna:)

  SvaraRadera
 6. Va kul!! Tror också att dina kläder går åt som smör!!

  SvaraRadera
 7. Jag tror att det kommer att gå jättebra med försäljningen!
  Dina alster är otrligt fina och alla dessa tyger du hittar...

  åh, förresten, jag har utmanat dig. Kolla in min blogg.

  SvaraRadera