2008-08-23

Fullt upp

Vi håller på med flytten just nu så vi lever i ett kaos, det är massor av saker som måste fixas och nu ska vi helt plötsligt vara ute ur lägenheten ännu tidigare... Redan på måndag flyttar de nya ägarna in! Kan säga att vi inte har många minuter till att pyssla med annat än allt som har med flytt och boende att göra. Igår em behövde jag dock lite paus så jag och E for på loppis och fyndade en hel del så bilder kommer när jag hinner.

Ni som väntar på kläder, jag har inte glömt er, det är bara det att allt är ned packat och jag inte kan hitta bland alla kartonger... Det kommer, jag lovar!!!

6 kommentarer:

 1. Förstår om du har mycket att stå i. Jag vill bara säga att jag blir otroligt inspirérad av din fina blogg, därför har jag nominerat dig! Titta in hos mig!(när du har tid!)mvh Malin

  SvaraRadera
 2. Lycka till med flytten!

  Vi håller precis på att fixa inför fotografering och visning av vårt hus. Det är mycket jobb! Och sen ska allt packas ner. Och packas upp. Jag bävar men längtar till jul som vi firar i vårt nya hus i vår nygamla (huvud)stad och då vi förhoppningsvis har hunnit packa upp det mesta!

  Lycka till, som sagt. Med nya skolan också!

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag har också nominerat dig på min blogg, välkommen att hämta din utmärkelse!
  Linn

  SvaraRadera
 4. Jag förstår att det är mycket för er nu.... (och jag som just lagt in en beställning hos Wgaard, det är nästan så man skäms, be din make att inte stressa me den)

  Lycka till med allt!!!

  SvaraRadera
 5. Har nominerat dig på min blogg! :) Hoppas det går bra med flytten.

  SvaraRadera
 6. Du har blivit nominerad av mig också!

  SvaraRadera