2008-08-14

Produktionen går på högvarv

Jepp, här går symaskinen varm idag. Måste passa på nu när visningarna av lägenheten är avklarade och jag kan riva fram alla tyger och tillbehör igen. Flytten närmar sig och under helgen åker vi med första lasset. Vet inte när jag kan få ordning på nya syrummet men undertiden får jag väl sy inne i lägenheten. Har ju en hel del att göra faktiskt. Rackamaja, UNI, CB KIDS och ytterligare ett nytt ställe väntar på nya produkter så det gäller att ligga i :-) Hur mycket jag kommer hinna med att sy under hösten är ju så oklart så jag vill verkligen att dessa leveranser ska kännas rikitgt bra. Den 25e börjar jag skola på heltid och det innebär dessutom en massa pendel-tid så sömnaden kan nog bli aningens lidande i all fall innan jag och familjen hunnit ställa in oss till de nya rutiner som måste till.


Eftersom jag gillar att bjuda på bilder så visar jag idag en bild från våran balkong, kolla in tyget på tavlan, visst är det FINT???? Det är ett underbart mönster och tyget har jag fått av en av mina tyg-änglar! Så roligt att kunna få se de fina tygerna annat än i garderoben! Balkongen är nog faktiskt det ända jag kommer sakna med denna lägnehet... Det är verkligen sååå mysigt att krypa ner och läsa eller bara ligga och prata där ute...

6 kommentarer:

 1. Åh jag önskar att min balkong såg ut så där! Mysigt! tavlan är supersnygg!!

  SvaraRadera
 2. Det var ett snyggt tyg.
  Vill med hitta ett tyg till att göra en tavla av.

  SvaraRadera
 3. Å vilken mysig!
  Och tygtavlan är verkligen urläcker!

  SvaraRadera
 4. förstår att du kommer sakna den härliga balkongen. hoppas ni får det bra på nya stället!

  SvaraRadera
 5. Jag hade också saknat denna balkong, fast vi har en och ganska stor. Så bra med låg möblering det ska jag satsa på till nästa år i år har det bara varit stora kuddar och plädar på balkongen. Lite rädd med stora möbler som man kan klättra på. Hoppas att ni kommer att trivas på det nya stället och att du finner en fin plats att hänga tavlan. Tack så mycket för min nominering också, jag blev jätte glad när jag såg det, nu ska jag bara nominera andra duktiga.

  SvaraRadera