2008-09-29

Roligt med så mycket possitiva kommentarer ang vårt hus-projekt! Kommer absolut att dyka upp ett och annat inlägg som handlar om detta här i bloggen framöver. Många frågor har kommit ang var huset ligger och varför vi gör detta. Ska försöka förklara....
Till att börja med kan jag ju säga att jag aldrig velat bo i hus. Jag vill helt enkelt inte "ta hand om allt" som tillkommer.... I sommras slog mig en tanke på väg till mina svärföräldrar, nämligen att OM någongång skulle bo i hus så skulle det vara i kyrkan i Alvik. Vad jag fick det ifrån vet jag eg inte men nått har jag tydligen fastnat för alla de gånger vi åkt bil förbi där. Sambon skrattade först åt mig men ensåg att jag hade rätt, där borde vi ju bo.
Vi kom hem till svärföräldrarna och sa skämtsamt att "vi borde ju köpa EFS". Å svärfar säger då att kyrkan ju ska säljas!!!! Gissa om vi blev förvånade! Sedan har vi bara hållt oss uppdaterade om när försäljningen skulle ske, detta tillfälle fick vi ju bara inte missa!
Vi har ingen personlig anknytning till huset men svärmors familj är aktiva inom EFS och huset ligger i byn Alvik där svärmor vuxit upp. Huset bär på många minnen för svärmor och resten av hennes familj och det känns otroligt roligt att just vi ska få skapa vårat drömhus av denna härliga byggnad.
Så kan det gå fats man inte vill bo i hus..... Fast detta känns helt rätt och det bästa är att vi inte behöver ha bråttom alls. Vi bor just nu i lägenhet i samma by så vi tar oss lätt mellan huset och lägenheten och så länge vi inte gör nått åt värmesystemet har vi råd med båda. Skönt!

Nu till nått annat. Denna söta lilla förklädeskälänning sydde jag i går kväll och snart kommer köparen och hämtar upp den. Den ska flytta till en liten flicka som ganska nyligt kommit till världen. Tyget är helt nytt i min garderob och det har tidigare varit en gardinkappa.

7 kommentarer:

 1. Gillar tyget på den lilla klänningen, så härliga färger!!

  SvaraRadera
 2. sööt!
  lite karamell-stuk på nåt sätt!

  SvaraRadera
 3. Superfin klänning!

  Får man fråga vad ni betalade för kyrkan? Det är såå collt att ni köpt den!

  SvaraRadera
 4. Tänk så det kan gå :) Livet har många överaskningar åt en!!!! Ibland blir det inte som man tänkt utan bättre :)

  Klänningen är jättesöt.

  SvaraRadera
 5. Super søt liten kjole, veldig fint stoff!

  SvaraRadera
 6. Så otroligt häftigt att ni KÖPTE kyrkan!!!! :-) :-) Stort lycka till med den ännu en gång! Så mycket som händer i era liv just nu. Vad jättekul!!!

  Igår fick jag ett meddelande från Wgaard att mina smycken var klara!!! Tack!! Ser jättemycket fram emot dem :-) :-) Kan inte bärga mig att de dimper ner i brevlådan faktiskt!!

  Härlig klänning och tuff scarf!

  Skör om er och hälsa din make/sambo och tacka för färdigställandet mitt uppe i allt!

  SvaraRadera
 7. Åhhh vilket underbart tyg och söt klänning...den gillade jag verkligen!!!

  SvaraRadera