2008-10-12

Barnmönstrat

Dessa mönstrade tyger gör mig så otroligt glad! Jag bara ler när jag ser på dem...

Överst till vänster ser ni ett tyg jag velat ha läääänge och det budade jag hem på tradera för ett tag sedan. Inte billigt men oj så fint! Det kommer jag förmodligen inte sy något alls av faktiskt, inte nu i alla fall. Tyget till höger har varit ett tjusigt spjälsängsskydd som jag sprättade sönder, gillar verkligen de lugna färgerna. Det röda blev jag lär i när jag fick se det på mannagryns blogg och hon var så snäll som lät mig köpa en rejäl bit, tack snälla du!!!! Cirkustyget har jag köpt av en tjej på ett forum jag hänger på ibland, det är två riktigt härliga gardinlängder.

11 kommentarer:

 1. Du har ju bara för mycket fina tyger på din sida... ! Klövertyget speciellt får mitt hjärta att börja bulta lite extra.. funderar på att beställa nåt av dig i det tyget till min lille prins.

  SvaraRadera
 2. Det röda tyget är så fint! Jag såg det på tradera för ett tag sedan. Jag hade docksängkläder i det tyget när jag var liten. Blir avis på alla dina fina tyger...

  SvaraRadera
 3. Sjukt snygga allihopa, i vanlig ordning! Jag blev helt förälskad i det röda också...vill HAAAA!

  SvaraRadera
 4. Jättefina tyger! Jag såg det översta tyget till vänster på tradera precis som du säger, och jag lade märke till det eftersom jag har samma tyg i grönt här hemma, men ditt ser brunt ut är det det?

  SvaraRadera
 5. åh! det var du o jag som slogs in i det sista om det där spjälssängskyddet! haha! grattis ;)

  SvaraRadera
 6. ett tu tre: Jo, mitt är brunt. Låter fint med grönt oxå :-)

  Jessica: Fast spjälsängsskyddet har jag ju hittat på loppis....

  SvaraRadera
 7. åh jag ber om ursäkt! precis ett sånt spjälskydd försökte jag buda hem på tradera förra veckan. det fanns två!! :)

  SvaraRadera
 8. Gick förbi en kul barnklädesaffär i Linköping idag... och där hängde ett par av dina coola muddbyxor i skylten. Synd att mina barn är stora nu annars hade jag velat att de hade såna!

  SvaraRadera
 9. Helt underbara tyger din lyllo :-)

  SvaraRadera