2008-10-05

Klöver

Jag är otroligt svag för klöver-mönstrade tyger. Just detta tryck är den allra finaste och jag är så glad att jag har fått tag på det i flera färgställningar. Klänningen nedan är sydd av gardiner jag hittade på en loppis för flera år sedan. Kvinnan som sålde dem hade själv haft dem i sitt rum när hon var yngre och jag tyckte det var så roligt att hon hade kvar även den enfärgade kappan. Klänningen kommer att skickas till Rackamaja.


11 kommentarer:

 1. Nämen, ännu en klöver-klänning! Har just gjort ett inlägg på min blogg om alla klöver...kolla gärna.

  SvaraRadera
 2. så fin!
  va bra att du hittade ett grönt enfärgat tyg som matchade så perfekt.

  SvaraRadera
 3. Fin klänning! Det här är en av mina favoriter också, fast jag tycker allra mest om det gula. Kom över en gardin som jag inte har vågat klippa i förrän nu. Trodde bara det skulle räcka till en jacka men till min stora glädje blev det två! En till framtida barn och en att sälja.

  SvaraRadera
 4. Super söt! Ååå vad det va snyggt i grönt!

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig klänning! Jag gillar att du fodrat med klövern.
  /June på www.junebacken.se

  SvaraRadera
 6. Superfin klänning som du vet ör jag ju oxå svag för klövertyget :)

  SvaraRadera
 7. Vilken fin klänning. Snyggt med klöver på fodret och fickan och enfärgat på klänningen. Jag hade två klöverflickor på 70-talet. Roligt att tyger från den tiden kommer igen.

  SvaraRadera
 8. Jättefin klänning! Fick likadant tyg av min svärmor i somras - det är verkligen jättefint! Än så länge har det bara blivit en liten kjol. Synd att det inte blev EFS-huset för er!

  SvaraRadera
 9. Ja, klövertyget är verkligen snyggt! Jättehärlig klänning!

  SvaraRadera
 10. Underbar och så härligt grön!!!

  SvaraRadera