2008-11-24

Mysigt pös


Denna modell på byxa är för mig en riktig florin-klassiker. Modellen kan användas länge tack vare mycket pös och höga muddar :-) Denna byxa är sydd i härlig turkos Hilco-velour.

Jag sydde massor med såna här pösbrallor när jag började mitt sybloggande för snart två år sedan. Tänk vad tiden går fort... Å så mycket sybloggar det poppat upp under tiden. När jag började var det främst Knåpmodern som inspirerade mig men även Gekko och Majtjho :-) Känns som att jag glömt nån men vet inte vem... Nåja, vi var väl kanske 4-5 st som sybloggade på den tiden och det är verkligen roligt att det dyker upp så många nya bloggare hela tiden.

12 kommentarer:

 1. Jättehärliga! Turkost är sååå fint!

  SvaraRadera
 2. Jättefina! Den perfekta pösbyxan! Jag har bloggat om mina sydda alster i ungefär fem månader nu men började läsa sybloggar för ungefär ett år sedan. Din blogg var en av de första jag stötte på då så jag passar på att tacka för all inspiration jag har fått här! Du syr verkligen jättefina saker!

  SvaraRadera
 3. Så fina! Jag har laddat nu ett tag och ska försöka på mig att sy mysbyxor med mudd. Som Helena skrev så blir jag mkt inspirerad av din blogg...

  SvaraRadera
 4. Underabar färg på pösbyxan!
  jag är precis ny på sybloggandet men har bloggat pyssel under snart 3 år, och man hittar alltid nya personer att inspireras av!

  kram Linda

  SvaraRadera
 5. Jag gillar verkligen turkos jag också. Sen kan jag inte annat än att hålla med om att det är en praktisk form på byxa som håller lääänggee ;-)

  SvaraRadera
 6. Det är inte klokt vad tiden går ;)

  I mars har även Sytt 2års jubileum,
  och visst är det kul att det hela tiden pluppar upp nya!

  Dina pösbyxor är verklige ursnygga i modellen och de känns tidlösa, och så är pösbyxor så tacksamma att sy, passar alla härliga tyger..
  ..nåja, nästan iallafall.
  Denna turkosa smällkaramell är iallafall klockren.

  SvaraRadera
 7. Du syr så fantastiska saker! Din blogg är verkligen en favorit för inspiration och motivation. Tack!

  SvaraRadera
 8. Hej, vilka fina byxor. Din syblogg var en av dem som fick mig att damma av symaskinen igen för ca 1 år sen. Har oxå köpt turkos Hilco-velour, men haft svårt att hitta matchande muddar till. Vill att de ska gå ton-i-ton. Var har du hittat din muddväv?
  Hälsn. Kristina
  kristina.bohman@telia.com

  SvaraRadera
 9. Kjmepedeilige bukser! Du er i alle fall en fin inspirasjon for videre blogging! :)

  SvaraRadera
 10. ...Å nu är du en erfaren sybloggare som insprirerar många nya. Däribland mig!

  Dina skjortblusar är ju bara för vansinnigt fina! Får man fråga var du fått mönstret ifrån? (jag har någonstans i bakhuvudet att det är en gammal klassiker?)

  Otroligt imponerad av dig och dem iaf!

  SvaraRadera
 11. Hehe, det är som du säger verkligen en Florinklassiker! Din modell är ju bara så snygg!
  Tänk vad tiden gått fort! Kan ju säga samma sak som dig, jag inspirerades så av dig och Knåpmodern där i början. Nu är det ju så otroligt många sybloggar och det är ju så fantastiskt kul!

  SvaraRadera
 12. Jag är ny i bloggvärlden men en återkommande besökare på din sida. Hade ingen aning om att sybloggar existerade för så sent som 3-4 månader sen...

  SvaraRadera