2008-11-08

Textiltryck igen


Detta tryck var eg bara en test för att se hur resultatet skulle bli på en så tunn trikå men eftersom jag blev så nöjd med trycket så ville jag använda mig av den lilla biten så jag sydde fast den på ett bakstycke till en tröja. Riktigt nöjd faktiskt men det återstår att se hur trikåkanterna kommer se ut efter några tvättar... På bilden blir färgerna så orättvisa men trycket är exakt samma nyans som den bruna trikån.

Tröjan sydde jag ihop i går kväll på nya overlocken och den är sååå bra!!!! Först blev sömmarna tok-fula men efter lite skruvande och justerande med överkniven så blev det kalas! Inser dock att jag måste lära om lite, denna pressarfot är utformad helt annorlunda än den på Janomen så nu har jag lite svårt att veta hur mycket den klipper bort. Å äntligen sitter spaken till pressarfoten på rättsida :-) Har inet hunnit prova nån annan söm än den vanliag men det kommer. Tröjan är alltså kantad på vanliga symaskinen...

8 kommentarer:

 1. Superfin tröja! Kul att maskinen verkar bra ;)

  SvaraRadera
 2. Grymt snyggt!!! Din utbildning låter som att den är superkul!

  SvaraRadera
 3. Vilka snygga tryck du gjort, moppetrycket var ju riktigt läckert! Jag är så förväntansfull, beställde ett smycke till min käre sambo ifrån barnen utav w´gaard design i veckan. Shit, vilken duktig familj ni är:)

  SvaraRadera
 4. ÅÅÅÅ tröjan är ju helt fantastisk!!! Så imponerad av trycket.....

  SvaraRadera
 5. Men oj vad himla fina tryck du har gjort på sista tiden!! Jag gillar alla, de är så stilrena och enkla vilket tilltalar mig. Supernajs jobbat:)

  SvaraRadera
 6. Verkligen jättesnyggt tryck! Och färgerna.

  SvaraRadera
 7. trycket är urfint!
  och så gillar jag verkligen de råa kanterna och stickningarna, tror det kommer funka fint i tvätten, trikå repar sig ju inte särskillt mycket.

  SvaraRadera