2008-12-14

Julklappstillverkningen har börjat

Jag har ju en tanke om att vi ska tillverka nästan alla våra julklappar själva i år och här kommer de två första klapparna. Amuletter i Sterling silver 925 stämplade med min brors döttrars begynnelsbokstäver som hänger tillsammans med en berlock i ljusrosa silverfoil på en liten kulkedja. Gissar att mamman kommer hinna se dessa men hon får se till att inte skvallra ;-) :-)

Självklart går Amuletterna att beställa från Wgaard Design. Än så länge görs de som specialsmycken men vi jobbar på en ny hemsida och där kommer dessa att ingå i standard sortimentet. Wgaard kommer såklart med en massa annat nytt oxå :-)

8 kommentarer:

 1. Snygga! Har helt missat att du också gör smycken! Vad lyxigt att få sådana presenter. Själv har jag knappt börjat med julklapparna...

  SvaraRadera
 2. Vilka fina julklappar! Va mysigt ni måste ha det där hemma och sitta och knåpa ihop med julklapparna:) Jag beställde ett halsband till barnens pappa, ifrån dom, av wgaards design för ett litet tag sedan, och jag har inte hunnit niga och tacka för det superfina arbetet. Vi är så nöjda!

  SvaraRadera
 3. Å ni gör så fina smycken. Jag har lite löst nämnt för min sambo att jag gärna önskar mig ett smycke med barnens namn. Ska nog tipsa om din sida tror jag=) Blir det inte innan jul så garanterat efter! Tycker de är mycket finare än andra jag sett på nätet!

  SvaraRadera
 4. Helt underbara! Jag har väl berättat för er att jag bär mina Wgaardsmycken dygnet runt???

  SvaraRadera
 5. Supersnygga! Jag drömmer om ett wgaard halsband, har hintat hejdlöst till mannen, men idag sa han att han inte hade en aning om vad han skulle ge mig, så han verkar inte ha fattat... :-( Kanske skulle ge honom ett wgaard istället? ;-)

  SvaraRadera
 6. Oj vad läckra! Mums säger jag...

  SvaraRadera
 7. Jättefina!
  Smycket jag beställt kom idag och du får hälsa din käre make att jag är mycket nöjd!

  SvaraRadera