2008-12-20

Tack för min Award!

Jag har fått en fin Award av Man Made, tack snälla du!!!!!


1. Din uppgift blir nu att själv nominera 5 andra bloggar som du själv uppskattar.

2. De som mottagit awarden, och vill skicka vidare, skall lägga upp en bild på den.

3. Länka till bloggen du fick den ifrån.

4. Ge den vidare till fem andra bloggare & länka till deras sidor.5. Lämna ett meddelande i deras bloggar, så att de vet att de fått awarden.

Nu är det alltså min tur att nominera fem bloggare som jagtycker är värda en Award men det är ju sååå svårt eftersom ni är så många där ute som är värda den! Efter en del funderande har jag lyckats välja ut fem...

Kaja & lilla krax - Först och främst för att hon är en duktig sömmerska som just nu skapar en otroligt fin julkalaneder på sin blogg. Sen förtjänar hon ett stort tack för att hon nyligen hälpt mig beställa hem en sak trots att vi aldrig ens har träffats.

Svedin - Syr mycket i trikå och velour och jag gillar verkligen hennes färgkombinationer, favoriten på hennes blogg är elefantmössorna.

Sytt - För att jag helt enkelt gillar allt hon syr. Hon använder en hel del underbara nyproducerade tyger med härlig retrokänsla.

Rättvisabarn - Först och främst så skapar hon otroligt fina saker i återanvänt material men sedan skriver hon en hel del tänkvärt oxå.

Solig - En blogg man blir glad av. Alltid så mycket färgglada tyger i återanvänt material.

Nu känner jag att jag inte fått med alla som jag ville skulle få en plats här men som sagt ni är många där ute som är duktiga och bjuder på era fina kretaioner i era bloggar. Å många av er är helt fantastiska att bolla ideér och tanker med, tack snälla ni!

3 kommentarer:

 1. Tack så mycket! Vad glad jag blir=) Och du är en bloggare som sprider mycket glädje tycker jag=)

  SvaraRadera
 2. Tack snälla, vad glad jag blir :) Håller med om att det finns många att inspireras av och det är härligt. God Jul på er!

  SvaraRadera
 3. Tusen tack snälla du!!! Du är en av mina stora blogg och sy-favoriter, det vet du säkert redan.
  Hoppas du får en riktigt god jul!!

  SvaraRadera