2009-01-18

Av det vackra Pompeja

Väskan är sydd på beställning till min brors sambo, måtten har hon bestämt själv men tyget har jag valt och jag hoppas nu att väskan faller henne i smaken. Jag valde att sy väskan i det grymt fina Pompeja som finns i flera nyanser men inget slår denna kombination, det är sååå vackert!

Längs med ena långsidan finns fack för vanliga stickor, rundstickor, strumpstickor och virknålar och på den andra sidan finna fack för lite allt möjligt. Sidorna har förvaring för mobil och nån penna samt nyckelband. Ville att den skulle få en stadig botten så jag sågade till en tunn i princip viktlös träskiva. Det blev kanon.

Väskan sär tänkt att fungera som snygg förvaring för pågånde projekt men samtidigt ska den vara lätt att ta med när man åker på syjunta.

23 kommentarer:

 1. Den var verkligen läcker!
  /Anna

  SvaraRadera
 2. gudars vad snygg!! detta är väskan jag väntat på hela mitt liv!!! jag måste sätta men och finula lite på något liknande, i mitt jobb finns mycket utrymme för virkning och stickning och denna väskan är ju grym!

  SvaraRadera
 3. Men wow vilken snygging!
  Måste nog sätta mig ned och skissa på en egen. För stunden förvaras mina stickor och garn i fula plastpåsar...

  SvaraRadera
 4. Oj oj den är sååå snygg! Älskar tyget och designen. Hade det inte varit för att du skev att den var bortlåvad hade jag lagt ett bud direkt :) Bra jobb.

  SvaraRadera
 5. den är grym, älskar tyget!

  Kram Linda

  SvaraRadera
 6. Riktigt snygg! Jag har kikat runt lite efter förvaring till en kompis som stickar och din väska är ju kanon. Kompisen skulle nog gilla den, men jag som sitter bakom symaskinen testar nog en enklare variant först. Är inte säker på att jag skulle fixa en sådan utmaning :)

  SvaraRadera
 7. fantastisk väska i så snyggt tyg.

  SvaraRadera
 8. Jag gillar din blogg skarpt
  Barbro

  SvaraRadera
 9. Jättefin! En sådan skulle jag också behöva. Tror jag. Fast, jag fick en fin blommig ask i födelsedagspresent som får förvara mina grejer nu.

  SvaraRadera
 10. Vilket fint tyg och väska med såklart!

  SvaraRadera
 11. Vilken fin! Skulle du kunna tänka dig göra en sådan på beställning? Jag har en väninna som stickar och hon skulle nog vilja ha en sådan.

  SvaraRadera
 12. Snygg väska :- Synd att jag bara har en virknål ... Men den går väl att använda till annat också?! ;-)

  SvaraRadera
 13. Underbar! En sån skulle jag behöva! :)

  SvaraRadera
 14. Men du vilken avancerad väska! Tyget är underbart! :)

  SvaraRadera
 15. sjukt snyggt tyg! och vilken bra väska! jag blev väldigt sugen på att sy en stickväska till min mamma i present nu! :)

  SvaraRadera
 16. Wow! Jädrans vilket stickväska!!!

  SvaraRadera
 17. så snygg och vilken bra förvaring!!! underbart tyg, verkligen!

  SvaraRadera
 18. Vilken underbart tyg!
  Har svårt att se hur den inte ska bli uppskattad!

  SvaraRadera
 19. Verkligen en vacker väska! Den skulle jag gärna ha. KRAM

  SvaraRadera