2009-01-22

Dags för att dra lott

I dag är det alltså två år sedan jag började blogga med florin och nu ska jag alltså sätta mig och skriva ner alla namn som är med i utlottningen om ett Wgaard-smycke. Helt otroligt att så många vill vara med. Nu sätter jag alltså stopp för fler deltagare i uttlottningen och jag hoppas ni har tålamod med att vänta på att jag ska bli klar med lotterna, det lär ju ta sin lilla stund.

När jag började blogga hade jag ganska nyligt fått upp ögonen för retro textiler och börjat samla på mig lite smått. Då sydde jag mycket byxor till Anton men började ganska snabbt rita egna mönster på klänningar och det var såklart Anton som fick gå modell. På bilden längst upp till vänster har han på sig en av de allra första klänningarna jag sydde i retro tyg, tyget är dessutom ett av de fem första jag kom över och jag tycker fortfarande mycket om det.

Skjortblusen med brun botten och vita klöverblad blev en favorit, tyget är underbart mjukt och skönt att bära på sommaren. Å det är ju sååå fint!!! När jag ser på bilderna inser jag att det jag syr till A har en viss tendens att innehålla orange i olika nyanser, ganske konstigt eg för jag har aldrig tänkt på att jag gillar att se honom i orange, han passar ju bäst i brunt...

Nä, nu ska jag nog skriva lite namn.... Vinnaren presenteras om några timmar.

8 kommentarer:

 1. Guuuuuuuud, så spännande!!! Nu håller man allt sina tummar :-)

  SvaraRadera
 2. Väntar med spänning på resultatet!

  SvaraRadera
 3. Helt otroligt att du fått så många kommentarer! Väntar med spänning ;)

  SvaraRadera
 4. Grattis på tvåårsdagen! Väntar med spänning på reslutatet av lottdragningen.

  SvaraRadera
 5. Vad roligt med så många kommentarer, hinner du läsa alla verkligen :-)

  Spännande det här!

  SvaraRadera
 6. Ååååh, nu är det dags att hålla tummarna!!!

  SvaraRadera
 7. Dina designade kläder är helt underbara. Synd att man inte har småbarn längre... KRAM

  SvaraRadera