2009-01-01

God fortsättning!

Hoppas att ni alla får ett underbart 2009!!!! Själv ser jag fram emot det nya året, ett av årets första projekt kommer att bli renovering av ryrummet. I höstas flyttade vi till en mycket mindre lägenhet så nu har jag inte längre ett eget syrum men nu ska jag få det bästa syrummet ever! Jag har ett eget rum som står och väntar på ny väggfärg, nya garderober och arbetsbord i ett annat hus här på gården. Känner att denna beskrivning blir knasig men jag ska visa er bilder på hur vi bor så får ni se, det kommer bli sååå bra :-) Vi bor i hyreslägenhet några mil utanför Luleå, "i skogen" brukar jag lite skämtsamt säga.... Fast det är verkligen på landet och det känns som mitt i skogen för mig som eg vill bo i stan :-)

Sen har jag två väskor som ska sys och de blir lite större projekt eftersom de båda är specialare. En stick- virkväska till min brors sambo och en skötväska i härligt äppeltyg som förhoppningsvis blir precis så där bra som jag hoppas på. Den ska bli sällskap med en chokladbrun briovagn från 70-talet. Ska bli kul att sy väskor igen :-)
Idag bjuder jag på tre plagg som skickads till nytt hem innan jul, beställaren har valt tre tyger som jag verkligen tycker mycket om och som jag tidigare sytt kläder i. Två av dessa är nu nästan slut och det gör liite ont i hjärtat med tanke på att de var två av de första tygerna i retrosamlingen. Trädtyget är det nu bara små bitar kvar men äppeltyget räcker nog till nått mer plagg. Landskapstyget finns det mycket kvar av, det är underbart och jag hade verkligen tur som vann den auktionen på tradera :-)

11 kommentarer:

 1. gott nytt! och det där med syrummet låter helt grymt.

  SvaraRadera
 2. Å det var jättefina tyger alla tre. Men landskapstyget var otroligt! Nöjda kunder/vänner gissar jag :) God fortsättning!

  SvaraRadera
 3. Tygerna är verkligen underbara..är så glad att skogstyget räckte till mig.Älskar att klä flickorna i florin kläder.

  SvaraRadera
 4. Läckra tyger och söta klännigar!!!
  Gott nytt!

  SvaraRadera
 5. Snygga alla 3.
  Kul att få ordning på syrummet.

  SvaraRadera
 6. Alla tre klänningarna var superfina! Men min favorit var nog den med landskapstyget! Lite ovanligt, man är mest van att se det från Jofotex. =)

  God fortsättning!

  SvaraRadera
 7. Gott nytt år.
  Härlig plagg alla tre.

  SvaraRadera
 8. Jätte fina klänningar!! Underbart med syrum!!

  SvaraRadera
 9. Jättefina klänningar! Du har verkligen en fin blogg. Gott nytt år!
  - jenny -

  SvaraRadera
 10. Du gör så fina grejer så man bara dör. Du har fått en utmärkelse avmig. Hoppas det är ok?

  SvaraRadera
 11. Otroligt fina kläder du gör!

  SvaraRadera