2009-03-21

Ny förvaring i syrummet!

Nu har äntligen möblerna till syrummet kommit, särskillt mycket har jag väntat på de nya garderoberna så att jag äntligen kan sortera färdigt mina tyger. I färg och nyans sa de sorteras in och det kommer bli sååå bra!!!! Å i fyra höga gaderober ska jag väl kunna lyckas få in alla tyger kan jag tycka... Fast jag har en nya Expedit att fylla upp oxå :-) Rikigt roligt att få ordning och reda kan jag säga!!! Jag har ingen rolig bild att visa ännu men så här ser garderoberna ut invändgt.I övrigt har jag sytt ett litet bebis-set samt en stick-väska i ny modell, foto på dem kommer nog under helgen. Sen har jag en massa tyg jag måste fota, har hittat en hel del nytt och som vanligt har jag några snälla vänner som jag fått tyg av :-)


Sen vill jag säga att det är sååå trist när jag inte hinner läsa i alla era fina bloggar, denna vecka har jag varken haft tid eller ork men jag lovar att återkomma med kommentarer när syrummet är fixat!

18 kommentarer:

 1. Åh vad roligt! Jag väntar med på saker till mitt syrum...ett sybord, och hyllor hade jag tänkt att förvara mina tyger i...försvinner så mycket av rummet om jag ställer in garderober, så då får det bli hyllor på väggarna att lägga tyget på :0)

  SvaraRadera
 2. Fast den garderoben tog ju inte mycket plats...

  SvaraRadera
 3. Var in och tittade på er hemsida - så snygg!

  Jag har mailat dig om vårt hus - vet inte om ni hitta något ännu?

  Mvh Maud på Hjortgården

  SvaraRadera
 4. Har kikat på dina tyger :0) Tog ett tag :0) Nu är jag grön, så nu går jag tillbaka till mitt krypin :0)På återseende

  SvaraRadera
 5. Åh, vad avis jag blir! Skulle också vilja ha en stooooor garderob till alla tyger! Det har ju blivit en del nu...Kul att få ordning och reda!

  SvaraRadera
 6. Ser fram mot bebissetet!!
  Vad roligt med så mycket förvaring!!

  SvaraRadera
 7. Den garderoben såg inte alls dum ut! Jag har ganska nyligen gjort en jätteröjning i mitt syrum och det är såå skönt att få ordning. Fast det är liite hämmande också faktiskt, för nu vill jag nästan inte göra något av rädsla för att stöka till igen. Men jag har lovat mig själv att försöka städa efter varje projekt..

  SvaraRadera
 8. Jag är så avundsjuk på alla som har ett eget syrum. Själv sitter jag vid köksbordet och har mina tyger och grejer i en garderob i hallen, men nån gång... ska bli kul att se hur ditt rumj blir när det blir klart.

  SvaraRadera
 9. å vad härligt med nytt och lite ordning och reda i syrummet!!

  SvaraRadera
 10. Vad underbart med ett eget syrum! Jag får sitta vid köksbordet än så länge. Ingen höjdare, direkt. Förvisso har jag inte heller något tyglager att tala om - de tyger jag ännu inte satt saxen i ryms i en liten plastback, övriga plastbackar jag har för tyg rymmer nu påbörjade projekt.... inga garderober att fylla alltså. Det kommer att bli ett riktigt drömrum det där, du får uppdatera flitigt med bilder allt eftersom du börjar komma i ordning!

  SvaraRadera
 11. Åh så underbart härligt! Nu blev jag också sugen på att fixa till alla mina tyger (har just börjat sy), allt ligger i och på kartonger på golvet intill skrivbordet med symaskinen!

  Det var verkligen en rejäl och bra förvaring du hittat!
  Ser fram emot flera bilder senare, och bilderna på det du sytt! Du är en stooor inspirationskälla för mig! TACK för att du delar med dig!
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 12. Längtar efter bilder! Det kommer vara så snyggt med alla vakra tyger i färg och nyans ordning. Jättebra kommer det att bli, oroa dig inte om kommentarer det har du tid med sen.

  SvaraRadera
 13. Jag har just inrett mitt syrum välkommen att kika i min blogg :)
  Är så nyfiken på om du har några smarta tips att dela med dig av.
  Jag måste bara tipsa om självhäftande måttband till klippbordet. Himla praktiskt!

  SvaraRadera
 14. Så spännande!!! Ser fram emot bilder när allt sedan är färdigställt!

  SvaraRadera
 15. Det ser ut som en hel suverän garderob. Jag längtar efter bilder när den är fylld med florintyger :D

  SvaraRadera
 16. Vill också ha lite ordning :-) Här ligger det bara i travar ;-)

  SvaraRadera
 17. Å, lyllo, lyllo, lyllo! Det är ju en dröm att få galet mycket utrymme att sortera sina tyger i...

  SvaraRadera