2009-03-07

Nyhet hos Wgaard Design

I veckan har O gjort dessa otroligt fina läderarmband till oss, vi har valt att ge dem namnet Plate. Det vänstra är till honom själv och det är 4 cm brett, det högra är mitt och det är 2,5 cm brett. O har valt att knyta sitt armband baktill medan jag har valt att ha en tryckknapp eftersom jag kommer ta av och på det helatiden när jag är i skolan och målar. Jag verkligen älskar detta armband och snart kommer det tillhöra Wgaards ordinare sortiment. Naturligtvis väljer man då sin egen text.

Fick för ett tag sedan en kommentar där någon undrade om vi gör örhängen och det är något jag tänkt att jag ska göra snart faktiskt. Vill man inte vänta så går det naturligtvis bra att skissa själv och beställa redan nu.

Tack älskling för det fina armbandet!

9 kommentarer:

 1. riktigt snygga ...kul att ha en karl som gör juveler till en :-)

  SvaraRadera
 2. vad kommer priset vara när ni har dom i sortimentet?

  SvaraRadera
 3. ja örhängen :-) Det ska bli spännande att se vad ni hittar på för örhängen :-)

  SvaraRadera
 4. riktigt , riktigt snygga! Gud, vilken dröm - en man som kommer hem med egentillverkade smycken till en. Slår ju det mesta ;)

  SvaraRadera
 5. Åh, vad snygga. Vad sugen jag blev på att beställa ett sådant framöver, du får inte fresta med sådana godsaker. Jag skulle ju börja bli ekonomisk var det tänkt. :)

  SvaraRadera
 6. Gillade det stilrena med dem - Riktigt snygga!

  SvaraRadera
 7. Snygga! Praktiskt med tryckknapp.

  SvaraRadera