2009-04-25

Beställnings-paus

Detta är något jag dragit mig för att göra men jag måste ta en paus på fler beställningar, hinner inte riktigt med och det är inte roligt att ligga efter. Jag har dessutom mycket att göra i skolan just nu så orken finns inte riktigt på kvällarna. Vi jobbar på inför utställningen som kommer att vara 9-16 maj i Älvsbyn.

Alla ni som redan mailat, vare sig jag svarat eller inte, ni ska såklart får göra era beställningar men sen blir det paus tills jag är i fatt. Just nu är det massor med solhattar som ska sys och eftersom sommaren kommit till somliga delar av landet så ska jag prioritera att göra dem klart så fort jag bara kan!!!!

Jag kommer meddela här på bloggen när jag är redo för nya beställningar.

9 kommentarer:

 1. Bra att du pausar, vi är nog några som behöver det såhär på vårkanten. Din kepsmössa dyker nog upp i slutet av veckan ( skickar med manchesterstuvarna vi pratade om, någon mer färg du behöver kanske?)

  SvaraRadera
 2. Klok du är! Sömnaden är ju för att det är kul och då är det inte roligt att vara stressad och ha dåligt samvete, sen ska man orka det vanliga livet oxå.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Ibland är det skönt med en liten sypaus....och det finns sämre tillfällen att ta det än nu när det är vår och skönt ute :)

  SvaraRadera
 4. Vi är visst några stycken som pausar nu. En kombination av många beställningar och vårtrötthet skulle jag tro. Men trots att det är trist att säga nej en period, så är det nog än klokast, för att slippa att stressen gnager.

  SvaraRadera
 5. jag har uppdaterat min andra blogg nu

  SvaraRadera
 6. Man måste pausa ibland. Jag vet hur det känns. Tråkigt, men nödvändigt och rätt så skönt också. Så man kan komma tillbaka med nya krafter sen. Kram!

  SvaraRadera
 7. Men det var väl just typiskt - jag som precis efterlyser en snygg solhatt och blev tipsad om dig! Men man ska inte ta på sig för mycket, då blir det inte samma nöje att skapa... Jag klickar mig vidare :)

  SvaraRadera
 8. Klokt av dig att pausa lite... inte bra att köra på för hårt.
  Det måste finnas plats att leva för stunden också, inte bara sträva efter att komma ikapp det man inte hunnit ännu...

  SvaraRadera
 9. Vad roligt med utställning! Jag tittar ofta in på din blogg och har nu lagt upp en länklista på min blogg med bloggar jag följer. Du är med på den och jag hoppas det är okej =)

  SvaraRadera