2009-07-24

Florin på marknad 25 & 26 Juli!

Att det varit väldigt tyst här på bloggen i nån vecka är för att både jag och sambon producerat massor inför marknaden i helgen. Jag har sytt och Olof(sambon) har skapat smycken av trasigt och naggat porslin, det blir sååååå fint!!!!! Jag har en del nya produkter som kommer få premiär under denna marknad. Har knåpat ihop jätte färgglada mobilfodral, sminkväskor, små snuttefiltar, lite större filtar som ni ser på bilden ovan, nyckalband och nyckelringar. Såklart kommer det oxå finnas barnkläder, solhattar, blöjfodral, små börsar och väskor. Men den bästa nyheten av alla sparar jag till efter marknaden för den förtjänar ett helt eget inlägg =)

Markanden är den traditionella sommarmaknaden Hägnan i Luleå. Ett underbart fint ställe med en massa annat roligt att besöka runt hörnet. Under lördagen vet jag att det är loppis i kyrkbyn som ligger precis intill och under söndagen så kommer Norrlands motorhistoriker och visar sina fantastiskt fina bilar. Om någon som fäljer bloggen kommer och besöker markanden så hoppas jag att ni ger er till känna =)

Förra året var vi oxå med på denna markand och hur det såg ut då ser ni här. Denna gång har vi utökat till att ha två platser och det känns liiite nervöst kan jag säga. Tänk om vi inte ens har grejer att fylla upp borden med? Fast jag minns att jag tyckte det var på gränsen till för litet förra sommaren... Nu är det bara de sista förberedelserna kvar, vi ska märka upp alla saker, fota smycken och kläder, å plocka ner allt som ska med såklart. Å så får ni hålla tummarna för att vi får vackert väder!!!!

15 kommentarer:

 1. Åh jag hade så gärna velat komma. Men vi ska åka ut till småskär :-(

  SvaraRadera
 2. Åh vad spännande...massor av lycka till på marknaden...bor ju en bit bort men annars hade jag kommit och babblat med dig!
  Kram Anne-Lee

  SvaraRadera
 3. Jag hade så gärna velat komma, var ju hemma i lule för två veckor sedan. Ska försöka skicka min höggravida syster, hihi :-) Hoppas ni får fint väder och många besökare.

  SvaraRadera
 4. Spännande! Stort lycka till!!

  SvaraRadera
 5. synd att man inte befinner sig i krokarna..
  jag älskar porslinssmycken, skabli kul att se dem

  SvaraRadera
 6. Är riktigt sugen på att komma förbi en sväng! Får se om jag får med mig mor och syster...

  Blev ingen loppis för mig här i lördags... hittade ni nåt?

  SvaraRadera
 7. åh va kul!!! lycka till!!!

  SvaraRadera
 8. ååå vad sugen jag blir, har varit på väg sen det öppnade men dragit mig för det när jag är stor och tjock och har en ettrig liten snart tvåring som måste hänga med + att vi har ett hus att måla... ska försöka ta mig tid och ork att ta mig ner till hägnan det är ju inte alltför långt bort! Det brukar vara helt underbart mysigt på hantverksdagarna! Du får ta och håll utkik efter en tjockis så är det kanske jag som kikar förbi :-)

  SvaraRadera
 9. vad roligt det låter! synd att det är så långt från värmdö till luleå. Lycka till!
  -jenny-

  SvaraRadera
 10. Det var roligt att få se era vackra alster irl. Och att få träffa er förståss :)
  Börsen jag köpte är bara såå fin och gör mig glad som sagt. Ångrar lite att jag inte köpte ett porslinssmycke också men det fanns ju så många fina. Kunde inte bestämma mig :)

  Hoppas att ni sålde/kommer att sälja mycket.

  SvaraRadera
 11. Vad skoj! Hoppas att ni har det bra, och att vädrt är fint. När du berättar om sortimentet låter det som att det kommer sälja som smör i solsken!

  SvaraRadera
 12. hej vännen!
  Hoppas det har gått o går bra även idag på marknaden! Jätte mysigt tycker jag att ni båda delar samma intresse. P skulle aldrig ha följt med mig runt. Själv har jag firat!! Vi hörs snart igen o jag väntar på överraskningen du utlovat här från marknaden. Kram

  SvaraRadera
 13. Rackarns väder! Ni hade hunnit packa ihop när vi kom idag :-(. Hoppas att försäljningen gick bra trots grinvädret!

  SvaraRadera
 14. Hoppas det har gått bra och att man får se fler bilder. Jag är väldigt nyfiken på porslinssmyckena och förstås på den bästa nyheten!

  SvaraRadera
 15. Hej
  Jag blev mycket överraskad av den fina kvalite ni hade på era produkter.
  Eftersom jag är arrangör av Skördefest- och miljödagarna i Boden den 28-30/8 så vill jag bjuda in Er att delta där som utställare. Se www.sfmd.se

  Gösta Eriksson
  0921-17507

  SvaraRadera