2009-07-30

Jag + Sambo = florin

Vårat liv har varit en berg- och dalbana de sista månaderna men allt går i verkligen åt rätt håll. Vi har fått känna efter vad det är vi vill och först å främst är det ju att vara tillsammans men oxå att göra något mer tillsammans, något som ger oss gemenskap. Vi låter därför Wgaard gå på semester för obestämd framtid och kommer istället att skapa för florin tillsammans. För florin finns lite nya planer men vi avslöjar mer senare i höst.

Att ha sambon med mig i detta betyder massor, han har ju alltid stöttat mig men nu är han lika mycket del i florin som jag och det känns jätte bra. Det är för den delen han som ska ta åt sig äran av allt beröm för porslinssmyckena för min insats med dem har varit väldigt liten...

16 kommentarer:

 1. Två är mycket bättre en en. Oftas i alla fall.

  SvaraRadera
 2. Vad gott att ha stöttning i varandra och att jobba tillsammans mot samma mål. Ska bli spännande att se vad "nya" Florin kommer att innebära! Lycka till!

  SvaraRadera
 3. Så spännande... Ska bli roligt att få se vad ni hittar på!

  SvaraRadera
 4. Härligt att kunna jobba tillsammans så där! Hanna och Jeppe på Bonkelimini lyckas ju. Kanske kan ni få mer inspiration där.

  SvaraRadera
 5. Kul att göra det tillsammans! Florin är ju dessutom ett bättre varumärke tycker jag ;-)

  SvaraRadera
 6. Vad roligt! Håller med Doris&Assar, Florin är ett fint varumärke. Ni är jätteduktiga båda två, det kommer att bli kanon. Lycka till!
  -jenny-

  SvaraRadera
 7. Jag komdes inte iväg till lule i lördags.. men jag undrar om ni fick över några porslinssmycken???

  SvaraRadera
 8. Vad häftigt att ni gör Florin tillsammans nu! Grattis! och smyckena är ju precis lika fantastiska som dina sydda kreationer!

  SvaraRadera
 9. Hej!
  jordbarn från sjalbarn här! :) (inte varit inne på ett tag där dock)
  Jag har precis skaffat egen blogg och lade till dig i min blogglista där. Hoppas det är ok, annars tar jag bort dig igen! ;)

  kram, jordbarn/Sandra

  SvaraRadera
 10. Gleder meg til å følge deres felles prosjekt-gratulerer!

  SvaraRadera
 11. Fasiken vilken kul vändning allt har tagit och jag håller med de andra - det ska bli riktigt spännande att se vad ni hittar på!

  SvaraRadera
 12. Jag håller på er o hoppas att ni kommer att fortsätta i rätt riktning! Kram

  SvaraRadera
 13. Tack Hello! Visst lyckas vi, och jag märker att det inte hade fungerat om det bara var den ena av oss som sysslade med detta (då det blir väldigt mycket ibland).

  Vi får både kämpa (när det är mycket) och njuta tillsammans när allt fungerar! Hoppas det blir så för er med. Stort lycka till! /Jeppe, BonkeliMini

  SvaraRadera
 14. Vad roligt :) Jag tror verkligen att ett delat projekt är riktigt lyckat.

  SvaraRadera
 15. Härligt med teamwork ihop med sambon. Vi vill verkligen se mer från er - ni är så inspirerande och kreativa! Lycka till!!! :)

  SvaraRadera