2009-07-07

Sy-lusten är tillbaks!!!

Jag har ju haft en period då sy-lusten inte riktigt velat infinna sig, trots underbara tyger och massor med ideér i huvudet men nu har det vänt! Att sy är roligare än på mycket, mycket länge och till att börja med har jag sytt ett gäng sminkväskor och blöjfodral till marknaden om två veckor. Fast mer ska det bli. Jag inser att jag tycker att det är absolut roligast att sy när jag själv får välja och vraka bland tyger och skapa det jag känner för just nu, det är så här det ska vara att sy! Tjohoo!!!

Kommer snart visa en del nya grejor som inte är skapade i textil faktiskt, men av återanvänt material i alla fall. Dessa nya grejor är sånt som jag och O gör tillsammans, eller kanske är det mest O som gör dem... Nåja, det är i alla fall saker som vi tänkt göra i flera år och som vi nu äntligen tagit oss tid till. Å det blir fiiiint!!! Nyfikna? Tyvärr får ni vänta lite för vi saknar lite saker som behövs för att bli helt klara.

14 kommentarer:

 1. Ska bli spännande att se vad ni har för projekt! Vad gott att lusten att sy kommit åter!!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Va kul att sy lusten har kommit tillbaka! Jag undrar så vad ni har skapat för något! Ska bli kul att få se såsmåningom! :)

  SvaraRadera
 3. Hej här har lusten till möbeltapetsering kommit igång med..härligt då allt är synkroniserat...jobbigt då man egentligen vill men lusten ändå inte finns där...
  Kolla in mitt nya projekt....
  Väntar spänt på att se vad som är i görningen hos dig....
  Kram Anne-Lee

  SvaraRadera
 4. Känner igen det där! Får man för mycket måsten så skiter man i allt!...mycket roligare att göra som man själv vill! :0)

  SvaraRadera
 5. Kul, väntar med spänning på lite bilder! Vem är O, är det maken? Min vet inte ens hur man håller i en sax, så ingen hjälp därifrån inte...

  SvaraRadera
 6. Å va spännande , jag blir så nyfiken :)

  ja Sy lusten försvinner i bland, men det är nog bara nyttigt för när den kommer tillbaka så är det alltid med råge. Så jag tror det är nyttigt med lite sy "torka" då & då :)

  SvaraRadera
 7. Vad skoj när sylusten infinner sig :) Jag beundrar dina tyger från förra inlägget, helt underbara!

  SvaraRadera
 8. Vill du fortfranade byta en bit av det blåa tyget? Hur mycket vill du avvara? Du kan maila mig på nusseblogg@hotmail.com /Ida

  SvaraRadera
 9. Låter härligt att du vill sy igen. Passar på att fråga lite försynt om Mollys pösbyxor?

  SvaraRadera
 10. Aj, en blogg for meg, elsker stilen din!:D
  Håper det er ok at jeg alt har lagt deg til blogglisten min. Gleder meg til å se hva mer som kommer ut av den nye sylysten!

  SvaraRadera
 11. Jag skulle ju lägga upp foton på Flickr, men det går ju bara att lägga ut typ 15 foton per månad!! Om man inte har ett premium account förståss, men det har jag ju inte. Fast mannen har ju faktiskt ett premium account, kanske jag skulle kunna hijacka ett hörn där... Hmmm, måste höra med honom. Jag återkommer...

  SvaraRadera