2009-08-27

Redo för marknad!

Det har varity ganska tyst på bloggen ett tag och det beror främst på att vi producerat inför marknad nu i helgen. Den 28-30 aug är det Skördefest & Miljödagar i Boden där vi kommer att delta. Detta ska bli jätte spännande eftersom denna marknad är väldigt stor i jämförelse med den vi var med på tidigare i sommar. Håll nu tummarna för att vi får fint väder, de har lovat regn!

9 kommentarer:

 1. Synd att det är så långt till Boden från där jag bor..... hade så gärna kommit förbi för att titta på alla dina fina alster.
  LYCKA TILL!

  SvaraRadera
 2. Håller att som jag kan hålla! Kram på er

  SvaraRadera
 3. apropå din kommentar hos mig så gillar jag din florinbild, men visst är det kul med förändring.
  Så kill your darling och testa dig fram:)

  SvaraRadera
 4. ååå jag som hade velat hinna med att besöka en marknad med Florin... hade som planerat att jag stolt skulle spatsera runt med en lite bebbe i vagnen och två brevid. Men den lille rackarn vägrar kika ut, stor och helt orörlig är jag än... Hoppas det kommer någon fler marknad senare i höst eller kanske till vintern :-)

  SvaraRadera
 5. Hade varit roligt att varit där och sett allt fint .Lycka till o hoppas ni får bra väder. Kram till er 3. MoP

  SvaraRadera
 6. Hej
  Jag brukar titta in på din sida för lite syinspiration till och från. Hinner inte sy upp allt mitt tyg så nu håller jag på och säljer av en del. Har några tyger ute på tradera just nu, bla ett landskapstyg liknande skillingaryd, kanske kan vara av intresse för dig eller andra sybloggare? Tack för inspiration. Agnetha

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Jag känner att jag måste smyga fram ett tack för de fina grejer som ni gör! Jag köpte en väska & börs av er under skördefesten och jag är exakt hur nöjd som helst och önskar er ett superstort lycka till i framtiden! :D

  SvaraRadera