2009-11-02

Helgens Hantverksdagar

En fantastisk helg är förbi. Vi har haft så otroligt roligt under Hanverksdagarna, det är guld värt att komma ut och få chansen att träffa kunder och alla andra som är nyfikna och intresserade av vad vi gör. Helgen har bjudit på många långa och intressanta samtal och vi har kommit i kontakt med så underbart härliga människor.

Vår monter var placerad snett mot rara Jag blommar och jag är (Sambon oxå såklart) så glad över att ha fått chansen att lära känna henne lite under denna helg. Hela hon känns så unik och det återspeglas såklart i hennes fina produkter!

Bakom oss stod Busmonster som vi aldrig hade hört något alls om tidigare och även detta möte har varit väldigt givande. Nu vet jag i alla fall var jag ska vända mig om jag inte orkar sy mössor i framtiden för hennes mössor var verkligen fina!

Fast tyvärr har denna helg även bjudit på tråkigheter. Under lördagen blev vi av med två byxor vid olika tillfällen och någon gång efter att vi lämnat montern på lördagen så blev vi av med en hel hög av dreggelscarfs. Riktigt, riktigt tråkigt. Jag förstår verkligen inte hur någon kan ha mage att bara ta saker så där... man blir ju så ledsen.

Fast i det stora hela har vi som sagt haft en underbar helg, tack alla ni som besökt oss!!!


29 kommentarer:

 1. Så mange flotte ting! Jeg elsker mønstrene og fargene du bruker!

  SvaraRadera
 2. Låter som ni haft superkul! Tråkigt med folk som inte vet skillnad på mitt och ditt.

  SvaraRadera
 3. Härligt ni har haft det!

  Supertråkigt att folk snor saker på det viset.

  SvaraRadera
 4. Åh vilken härlig monter!!! Vad kul att det gick bra!
  Men tänk att folk snott, man slutar ju aldrig att förvånas! Speciellt när du gör så unika saker, hur ska de kunna visa sig på stan med de kläderna sedan ;-)

  SvaraRadera
 5. Kul att hör att du är nöjd med din helg. :) Synd bara att det finns oärliga människor överallt. Riktigt trist.

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig helg ni verkar ha haft! Och montern är underbart snygg!!!

  Men så trist att bli av med saker så där!

  SvaraRadera
 7. Jag håller med o att det är fantastiskt kul att träffa kunder på ett direkt sätt. Väldigt trevligt att skapa nya kontakter dessutom.

  Oärliga människor är dock väldigt tråkigt. Har själv råkat ut för detta när jag varit ute. Det som känns allra sämst är att de nog inte fattar vilket arbete man lägger ned på sina saker och att man faktiskt skapar ifrån hjärtat. Att det dessutom är barnsaker som försvinner är märkligt - hur kan man klä sina egna barn o stulna saker är för mig en gåta.

  SvaraRadera
 8. Har sett din blogg tidigare men inte kommenterat, men nu är det dags! :-)

  Du gör så många otroligt fina saker - en jättebra inspiration för en nybörjare som jag! Jag hoppas det är ok att länka till din blogg.

  Kul med hantverksdagar, men tråkigt med folk som stjäl. Men tyvärr är det så överallt, och man blir förvånad av vilka som snor mest...

  SvaraRadera
 9. Vilken underbar monter ni hade! Man dras dit av alla fina mönster och färger. :)

  SvaraRadera
 10. Kul att lära känna er också!
  Jag har inte hunnit inventera alla mina prylar ännu, men hoppas att inget saknas. Det vore jobbigt!

  SvaraRadera
 11. SÅ trist med folk som stjäl!!!

  Men så glad jag blir att se att ni börjat med knäpp-börsar! Säg, går det i kontokort i dem?

  (har sneglat på retro elephnat´s snygga börsar, men det skulle ju kännas ännu roligare att köpa från dig!)

  SvaraRadera
 12. Helt ofattbart hur människor funkar, det måste kännas väldigt konstigt för er också att bli drabbade!

  Väldigt fina börsar du gjort, gillar pöset på dem!

  =)

  SvaraRadera
 13. så många fina grejer!!! Så trist med folk som stjäl :(

  SvaraRadera
 14. Så fräckt av folk att stjäla - på något vis känns det ännu värre på ett ställe där det är handgjorda saker som ska säljas i liten skala...

  Jag var förbi på söndagen och tittade på alla fina saker lite hastigt. Jag bytte några ord med din man, som tyckte att man gärna skulle kommentera i bloggen! Och nu har jag gjort det!

  SvaraRadera
 15. Kul att det gick bra i helgen men fy sjutton tjyvar.

  Ser väldigt fint ut på bilderna.

  Hör av dig ang kanvasen! Den ligger här och väntar!

  SvaraRadera
 16. Din monter var jättefin och superinspirerande, kul att träffa människan "bakom" bloggen. Jag köpte ett rosa nyckelband av dig som jag är så nöjd med. USCH och FY vad trist att du blev bestulen.

  SvaraRadera
 17. Jättekul ni haft en superhelg!! Alltid tråkigt med dom som inte kan skilja på ditt o mitt. Måste ju vara där nästa år!!!! Då kan vi passa montern ihop med Anton. Kram MoP

  SvaraRadera
 18. Vilka härliga bilder, va snyggt ni hade i montern!

  SvaraRadera
 19. VA? Vad fräckt! Förstår att du blir ledsen.... Och vansinnigt skitförbannad. Så gör man bara inte! Underbar monter.... Gott att resten av mässan var lyckad!

  SvaraRadera
 20. Hej så roligt att ni oxå gillade mässan, bara trist med stölderna..jag och min dotter fattar fortfarande inte hur folk har mage att sno saker.

  Dina saker är ju underbara och roliga och vi älskar vår dregellapp det blir nog något mer köp.

  Ha det så bra
  Lotta

  SvaraRadera
 21. Helt otroligt så fräckt, arg blir man när man läser att det finns människor som kan göra något sådant mot så rara människor.

  Måste bara säga att vi nog hade den bästa montern på hela bygget :) skulle ha kunnat stannat kvar och tittat hur länge som helst! Så mycket roligt och underbara färger på allt! Tuvärr så var du borta och svira nån stans men han byta några ord med din trevliga karl! Kanske ses nästa marknad i krokarna :)

  SvaraRadera
 22. Hej! Lycke här!!! Vi sågs på mässan (mannen i montern - hann inte prata med den äkta hälften) och jag har lagt ut lite bilder från eran monter på mässan!!! i får gäran kika in och tycka till! gjorde det för någon dag sedan och borde väl ha hört av mig tidigare, men har haft huset fullt så att säga!!! Tycker verkligen om det ni gör och tycker det är jättekul att säga lite gott om Er!!!

  Kramar Lycke (hon i svarta hoodisen, som satt hos "Jag blommar")

  SvaraRadera
 23. Men hallå!!! Var det någon som tog saker hos er !!!! Så gement...allvarligt - jag kan inte förstå detta nu, jag säger nu, för det fanns en tid då jag var ung tonåring och inte förstod detta, hehe...men det ska vi inte tala om!!! Och det jag skrev om försäljningsheder...det har jag ändå måst tänka över någon gång sedan - fick min första beska kommentar i samband med att jag nämnde detta!!! Vi i blogglandia inspireras ju vanissigt mycket av varann...och ibland gör man hemskt lika, men att göra så vansinnigt likt som det med Marias tärtfat?!? Det är en gränsdragning som handlar om heder och samvete...och jag kan inte alltid säga att den eftersträvas å det personliga - för ibland blir ju en kudde väldigt lik en annans...men då kanske man inte bloggar om den..utan håller den för sig själv!!! Ja, ni hör - jag bråkas med deta fenomen...men kanske just därför att jag själv funderar på att börja sälja grejer utifrån bara lilla mig!!! Och då är ju alltid frågan - var har jag fått detta ifrån osv...för alltid har man ju inspirerats någonstansifrån!!! Det är bra ni inte berättar hur ni gör med porslinet och kanske man kan ta patent?!? Men huvudsaken är ändå att alla är nöjda!!! Ojs det blev visst en hel uppsats det där - brukar inte vara så långrandig, hihi...
  Kul att ni kikat in tidigare!!!

  Kramsar Lycke

  SvaraRadera
 24. Tack för svaret om börsarna - det låter som en jättebra plan med kortficka i bägge två tycker jag! :-)

  SvaraRadera
 25. Trodde jag redan hade kommenterat här... I alla fall, det ser hur fint ut som helst. Låter som en härlig mässa, trots tråkigheterna. Får man fråga var du köper knäppena till börsarna/necessärerna?

  SvaraRadera
 26. Fantastiskt härliga färger! Fint. Undrar var du köpt
  börs-spännena? //An.Lo

  SvaraRadera
 27. Åhh, vilken underbart färgglad och tilltalande monter! Blir glad av att se alla skitsnygga tyger som du har. Jag har letat land och rike efter dessa börsbyglar, vart går dom att få tag på? Beställde hem en jätteladdning och var överlycklig över att hittat dessa, men aj va fel jag hade...de som kom på posten var byglar som skulle nålas fast i tyget...urkassa! Besviken liten jag :(

  SvaraRadera
 28. ser hur profsigt och inbjudande ut som helst!!

  SvaraRadera