2010-02-06

En award & 7 fakta om mig


Jag har fått en award av Deleine, Solig och Kaja. Tack fina ni!!!

Med denna utmärkelse följer att du ska:
• kopiera awarden på din blogg.
• länka till den personen som gett dig awarden.
• berätta 7 intressanta fakta om dig själv.
• välja 7 andra bloggar som du vill ge awarden till, samt länka till deras bloggar.
• lägg en kommentar i deras bloggar att du gett dem denna award.

Här kommer 7 fakta om mig.
 • Namnet florin kom till av en slump. florin var bara mitt nick när jag hängde på ett föräldraforum på nätet. Jag började sy hättor och klänningar av retrotextiler bara för att jag tyckte det var skoj och vips så fick jag beställningar på florin-klänningar och florin-hättor. Sen rullade allt bara på och jag kände att det var försent att tänka på att byta namn...
 • Jag är född och uppvuxen i Västerås och flyttade till Luleå som vuxen. Luleå är mitt hem och här hoppas jag att jag alltid får bo kvar tillsammans med min familj.
 • Det var min farmor som lärde mig sy redan när jag var liten, jag var nog runt 6 år när jag ritade mönster och sydde mina första dockkläder helt själv. Sen förstörde syslöjden i skolan mitt intresse då man inte fick tänka själv utan allt hade en färdig mall. Det tog många, många år innan jag tog upp sömnaden igen.
 • Jag skapar gärna med annat oxå. Silversmide hinner jag aldrig med men jag SKA ta mig tid under detta år. Snickrar gör jag gärna och jag hoppas att vi i framtiden kan ha ett eget litet snickeri hemma. Scrapbooking och papperspyssel ligger mig oxå varm om hjärtat, likaså trådslöjd.
 • Jag går i skolan, läser möbelrenovering på folkhögskola. Snickrar mest men ska även bege mig ner i tapetserarverkstan för att lära mig lite grunder i alla fall. Vill kunna klä om en massa snygga fotöljer sen.
 • Har en neurologisk sjukdom som heter Narkolepsi som i mångt och mycket styr mitt liv.
  Kanske har någon tom sett mig i ett inslag som gick på Outsiders för ca 4 år sedan. ..
 • Drömmer om att i framtiden må så pass bra att jag kan "bli nått", dvs utbilda mig och arbeta på riktigt. Skulle gärna läsa till Konstpedagog och sedan driva eget.

Jag skulle villja skicka denna award vidare till alla som läser min blogg, ingen nämnd och ingen glömd.

2 kommentarer:

 1. Grattis till awarden - den var du absolut värd! :-)

  SvaraRadera
 2. Men du, det avsnittet såg jag när jag var hemma i Sverige för typ 4 år sen, kanske lite över fyra år sen (Jag var typ 10-13 veckor gravid med min tjej som nu är lite över tre år. Fast jag kommer inte ihåg så mycket, jag vet att det var nån som hade väldigt svåra attacker och somnade tvärt när som helst, och en tjej med en hund. Sen kommer jag inte ihåg några fler, men jag vet att jag tyckte det var ett väldigt intressant program. Det finns så många olika sjukdomar som man vet så lite om. Jag fick diagnosen menieres sjukdom när jag var 10 år gammal och var nog den yngsta i Sverige med den diagnosen. Men man lär sig ju leva med det mesta, så är det ju... Roligt att läsa om dig, och du syr mycket fint. Alltid kul att kika in, även om jag nästan aldrig skriver något... Porslinshalsbanden är helt underbara, den som du hade i utlottningen var fantastiskt fin.

  SvaraRadera