2011-10-25

Flyttfågel

Denna uggla flyttar nu vidare som alltid när mina ugglor finner sig nya hem så blir jag otroligt glad men samtidigt infinner sig en känsla av separationsångest.

 Jag tror att den känslan kommer utav att jag lagt ner en stor portion tid och kärlek i själva skapandet. Först gäller det att välja tyger som passar ihop, klippa ut alla delar och sedan sy fast de små applikationerna vilket innebär en hel del byten av tråd. När detta är gjort så sys själv ugglan, stoppas med fyllning och sedan sys de ihop för hand.
Hur lång tid detta tar har jag ingen aning om men de är eg inte heller viktigt då jag gör dessa enbart för att jag vill.

Mycket saker som jag sytt genom åren finns det ju en försäljnings-tanke bakom men med ugglorna har det varit lite annorlunda. Jag har verkligen sytt dem i ren lust, bara för att lusten plötsligt funnits där. Att de sedan hittat sig nya hem har bara varit ett plus i kanten.   

Jag känner att det snart är dags att sy fler men ännu är jag nog inte riktigt redo.

9 kommentarer:

 1. Hej!! Vad kul att se ett inlägg från dig!
  Jättefin uggla och jag förstår precis hur du känner dig med separationsångesten...
  //Thea (kokalal)

  SvaraRadera
 2. De är faktiskt helt underbara, dina ugglor! Bäst var när två av dem flyttade hem till oss för några jular sedan och den ena fick blöja och blev nerstoppad i en docksäng. Så söt!

  SvaraRadera
 3. Ja dina ugglor är jättefina! Ska du/ni stå på hantverksmässan till helgen?

  SvaraRadera
 4. Men så fin! Helt underbar! Jag gick helt klart igång på den!

  SvaraRadera
 5. Så otroligt fin uggla!!! Gillar retrokänslan - klockren! :-)

  SvaraRadera
 6. Hellooo,
  Underbara ugglor! Skulle passa in på Hafva.
  : D

  Kramkram
  Åsa

  SvaraRadera