2011-11-28

Väsksömnad

För några kvällar sedan fick jag en plötslig lust att sy en väska och tygvalet blev för en gång skull lätt. Naturligtvis skulle jag sy väskan i ett av mina nyaste tyger. Helt fantastisk fint i både färger och mönster. Jag gillar verkligen rosa och grönt tillsammans!
Väskan är en stadig modell som står upp av sig själv, den stängs med dragkedja och har en reglerbar axelrem. På insidan finns två fickor längs med ena sidan, en mobilficka och en flärp med en D-ring där ett tillhörande nyckelband kan hakas fast.

Jag får en del frågor kring väskor, dels från de som undrar om det kommer väskor till butiken och dels från de som vill beställa efter eget tycke och smak. Jag kan bara säga att det kommer framöver, både färdiga i butiken och möjlighet att beställa efter egna önskningar men än så länge kan jag inte lova när det hela kommer igång men den som väntar på något gott ;-)
 

8 kommentarer:

 1. Jättefin väska, både tyget och modellen!

  SvaraRadera
 2. Helt makalöst vacker! Tyget är ju helt fantastiskt!
  *viskar -om det möjligen finns en liten, liten chans att den skulle vara till salu så kan du väl höra av dig till mig, snälla*

  SvaraRadera
 3. Urläckert tyg och snygg modell!

  SvaraRadera
 4. superfin!! tycker oxå att rosa och grönt är en fin kombination!

  SvaraRadera
 5. Du är verkligen mästaren på väskor...så jäkla snygg! Lycka till med butiken!

  SvaraRadera
 6. Missade ju skriva att inlägget ovanför var skrivet av Jessica (gosi).

  SvaraRadera