2012-03-14

Jag är en tygmördare!

Jag klippte i ett tyg jag vanligtvis aldrig skulle sätta saxen i och jag sydde något till mig själv! Ja, faktiskt har jag gjort något till mig. Mycket ovanligt vill jag lova och nu slits jag mellan blandade känslor.Visst är det skönt att faktiskt ha tagit sig över den där tröskeln och faktiskt ha sytt något av ett av de underbaraste tygerna jag har men nä, fullt nöjd är jag inte. Jag vet nte vad det är som gör att det känns så hemskt att klippa i vissa tyger, jag känner mig verkligen som en riktig tygmördare... Men vet ni vad? Jag ska göra det igen, klippa i de finaste tygerna för även om jag lider när jag gör det så vet jag ju att de förtjänar ett bättre öde än att bara ligga där i min garderob.


12 kommentarer:

 1. Jag förstår precis hur du menar :-) Men jättefint blev det!

  SvaraRadera
 2. Förstår precis :) Men fint blev det iaf :)

  SvaraRadera
 3. Skönt att man inte är ensam om att ha dessa svårigheter ;-)
  tack snälla ni!

  SvaraRadera
 4. Blev ju jättefin! Synd om tygerna inte ska få visas upp för omvärlden, men jag vet precis hur det är... ; )

  SvaraRadera
 5. Jag har ringt 112, hemska männscha! ;) väldigt trevlig börs! Jag har massa börsknäppen som väntar på att jag ska fatta hur man ritar mönster så tyget passar i spännet. Har du nå tips?

  SvaraRadera
  Svar
  1. För att få tyget att passa så är det bara att testa sig fram. Prov sy i skräptyger och du behöver bara sy den delen som ska vara i spännet tills du kommit fram till passande modell. När du har den delen färdig så kan du gå vidare och provsy en hel börs :-) Jag är sån som alltid gör mina egna mönster och tycker att själva konstruerandet är rätt skoj :-)

   Radera
 6. Visst är det med blandade känslor man klipper i favorittygen! Men det blev ju bra :) Och börsar är alltid kul att sy.

  SvaraRadera
 7. Å så svårt! Men tycker du gjorde rätt som sydde åt dig själv!
  Verkligen snygg börs!

  SvaraRadera
 8. Förstår helt de tudelade känslorna!

  Här sitter just det tyget uppspänt som tavla (utan direkt soljjus, allt för färgernas bevarande ;) förrutom en bit som blev över och ligger och väntar på att bli ngt fint...

  Börsen blev då toppenfin iaf!

  SvaraRadera