2012-04-03

Mot ny adress

Den här väskan är sydd i ett helt fantastiskt fint tyg av Anna-Lena Emdén, det har funnits på min önskelista sedan jag såg det första gången för många år sedan. Jag hade turen att komma över tyget i en annan mycket mer dämpad färgställning för något år sedan och nyligen bytte jag en bit av det mot detta färgglada. Att sätta saxen i det första gången var inte lätt men när jag väl sytt börsen till mig själv så gick det lättare att klippa i tyget för att sy denna beställning. Nu finns bara små, små bitar kvar och dem ska jag spara tills jag kommer på det perfekta användningsområdet för dem :-)
Väskan är på väg mot sin nya ägare och jag gissar att de kommer göra sitt första möte redan idag.
Jag hoppas nu att kommer trivas tillsammans!

Detta blir lite OT. Motivet i detta tyg påminner mig så mycket om en bok som min mormor brukade läsa för mig när jag var liten, jag älskade den. Min snälla mormor tyckte den var så uttjatad och jag vet att hon eg inte alls ville läsa den fler gånger men ändå läste hon den om och om igen.
Jag minns inte vad boken hette men vi kallade den för "äta, dricka, sova" fast jag tror inte att det var bokens egentliga titel. Flickan i boken hette Baby-Lisa om jag inte minns helt fel. Den handlade om matens väg genom kroppen och jag minns att jag verkligen tyckte om illustrationerna i boken och jag skulle blir så glad om nån kände igen min rätt diffusa beskrivning för jag vill gärna försöka få tag på denna bok.

3 kommentarer:

 1. Beautiful bag,
  All characters are on the bag looking cool.
  Exam Papers

  SvaraRadera
 2. Verkligen fin! Du är grym på väskor! : ) Och annat också såklart... : )

  SvaraRadera
 3. WOW! Vilken galet fin väska du sytt!

  SvaraRadera