2007-04-15

Ännu en väska

Den här väska är sydd i ett av mina absoluta favorit tyger! Kan säga att jag inte skulle klippa i det tyget åt vem som helst ;-) :-) Denna flyttar till en vän och jag tror att hon kommer tycka om den lika mycket som jag gör. Nu blir det inte något mer än en matchande necessär av detta tyg, jag måste spara på mina fovoriter tills jag kommer på vad de "måste bli" :-)

Tyvärr är beilden väldigt missvisande, färgerna gör sig inte rättvisa...


7 kommentarer:

  1. Ohoooho vad snygg!! KramKRam Pia

    SvaraRadera
  2. Men åh! Wow! jag vet inte vad jag ska säga...den är underbar!!! Tack för att jag fick äran att få betälla av tyget, jag blir jätteglad av det du skriver! Så fin! Du är så duktig!
    Stor bamsekram/Susanne

    SvaraRadera
  3. Jag har en liten påse med spännande saker till dig.......
    Massor med små hemliga föremål i olika format visa är hårda vissa mjuka... vissa runda och vissa raka..... Jag har glömt min mobil i stugan men om du kände för att boka in påshämtningen är det juh bara att du ringer på hemtelefonen..... Den här veckan kan jag inte komma med påsen till er för vi är heeeelt uppbokade men B pratade om att han och Olof hade någon middagsdejt... vet dock inte hur långt fram i tiden den var planerade och du kanske ville ha din mystiska påse punkt nu.... Jaja men hör av dig helt enkelt =O)))
    Inehållet i påsen är bara As stövlar, lite grillpinnar och ett lakan =OP Japp så så hemligt och spännande var det.......

    SvaraRadera
  4. Den där väskan var ju helt fantastik Lina! <3

    SvaraRadera
  5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  6. Hmmm, kan man ta bort kommentarer man skrivit? Jag blir ju nyfiken på vem det var....

    SvaraRadera
  7. Det var bara jag. :) Inlägget bidde dubbelt, därför tog jag bort det :)

    SvaraRadera