2007-06-15

Nya tyger

I går gjorde vi en snabb sväng till Myrorna och där hittade jag det övre tyget som är ett Marimekko-tyg. 45:- för 2meter märkestyg i topp skick kändes som ett fynd :-) De andra tygerna har jag köpt tidigare... Nä, förresten det nedre tyget har jag fått av min mycket goda vän Marlene.8 kommentarer:

 1. Jättefina tyger!!!!
  Vi har inget myrornas kvar längre där jag bor. Men ska försöka ta mig till en stor loppmarknad som finns i krokarna & besöka lite secondhand affär er som vi har, blir billigare än att "ropa" hem tygerna på tradera. Fast jag har lyckats hitta riktiga guldklimpar troligen till ett för högt pris :). Har oxå tänkt att fixa så man kan visa upp vilka tyger man har.Hade du något tips på något bra ställe att fixa "tygalbum"?

  SvaraRadera
 2. Åh du tog min påse! Jag tänkte köpa den, ångrade mig, gick tillbaka och då var den borta! =)Är lite nyfiken på vad det kommer bli med det tyget.
  /Josse

  SvaraRadera
 3. Det känns bra att träffa mina arbetskamrater. Det är ett ganska roligt gäng och vi skrattar väldigt mycket :-) Men själva jobbet kan jag leva utan. Tydligen så har dom erbjudit M fortsatt anställning över sommaren om det finns pengar till det, ofattbart nog :-O Så fortsätter han så är det ju inga problem, då kan han ju dessutom lämna W 7:30 istället för att han ska börja 6:30. Vi ska åka till småskär på en stund annars hade jag nog ringt ikväll, det känns ju som att det är tok länge sen vi pratade :-( Även om det nu inte är sååå många dagar sen.

  SvaraRadera
 4. Josse: Nu fattar jag inte något alls... Jag har inte köpt nån påse med tyg på länge... Det översta är från Myrornas, nr 2 är frånrödakorstets hög med spåslakan, ner 3 hittat på en loppis utanför Persön och det understa hittade Marlene på röda korsets hylla för sängklader...

  SvaraRadera
 5. Tygalbum kan man nog fixa på en hel del ställen. Jag måste hitta nått annat ställe för jag gillar inte det där jag har dem nu. För långsam sida som inte ens alltid fungerar....

  SvaraRadera
 6. Florin, det låg i en matt traspåse inte bland sängkläderna

  SvaraRadera
 7. Tyg nr tre blir jag helt såld på "Dunderklumpen" Just nu är det den enda filmen som går här hemma (dock är det inte jag som sitter som klistrad) blir bara så nostalgisk.

  De andra tygerna var också jättefina.

  SvaraRadera
 8. Som Marlene sa, det låg i en mattraspåse. Fina tyger du hade skaffat dig hur som helst! =)/Josse

  SvaraRadera