2008-03-22

Segt

Går väldigt segt här i bloggen just nu... Har egentligen massor att visa men har som sagt lite problem med att redigera mina bilder så det blir nog ganska glest ett tag framöver....

Så här ser i alla fall en av äppelklänningarna ut som jag tidigare nämnde i nått tidigare inlägg. Tyget är en gamal gardin i ett ganska tunnt vävt bomullstyg, perfelt sommar-plagg. Jag har haft detta tyg ganska länge oc tycker mycket om det så klännigarna var roliga att sy. Äpplen är för övrigt ett av mina favvo-mönster :-)

8 kommentarer:

 1. Jättesnygg! Passar perfekt som klänning!

  SvaraRadera
 2. jättefint tyg och jättefin klänning.

  SvaraRadera
 3. FIN! Jag gillar också äpplen. Jag sydde ju flera klänningar i höstas av äpplen och jag har nog ytterligare något plagg liggande sedan tidigare.

  Kul med BLÅ äpplen!

  SvaraRadera
 4. Detta tyg är såååå fint, blir alltid lika avis när jag ser att du sytt i det :). Det gör sig väldigt fint som klänning.

  SvaraRadera
 5. Hur fin som helst!!! Vilken trevlig blogg du har, skall länka till den direkt! /Lisa

  SvaraRadera
 6. Hei! jeg kom akkurat over dine blogg-sider, og har tilknyttet meg disse i min egen blogg! Her var det mye fin inspirasjon å hente! Flotte klær du lager!

  Det hadde vært kjempe fint om du kunne opplyse hvor du kjøper dine tekstiler fra, enten i hvert av innleggene, eller i en egen link?!
  MVH Fit Mum (nybegynner..)

  SvaraRadera
 7. Underbar klänning som man bara blir glad av. Snygg modell oxå.

  SvaraRadera
 8. Jättefin klänning! Roligt med blåa äpplen!
  Perfekt mönsterpassning också...

  SvaraRadera